Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Szukam] Pluginu na logowanie

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam ponownie, ma ktoś jeszcze LogIt lub jakiś inny plugin na logowanie, który obsługuje Spigota #1649? LogIt został usunięty z bukkit.org, AuthMe nie działa, tak samo xAuth. Pomoże ktoś? :x

Opublikowano

@TheMolkaPL a masz może starego "BukkitSmerf"? Chodzi mi o tą wersję w której trzeba zaznaczyć przez "true" który plugin wykorzystuje.

Nie posiadam na dysku żadnych publicznych pluginów z mpc.

Poza tym i tak nie posiadam praw autorskich do upubliczniania takich plików od autora ;)

Dlaczego MPC popiera piractwo Minecrafta...

Do moderatora: Po co Ty to usuwasz??

Opublikowano

@TheMolkaPL a masz może starego "BukkitSmerf"? Chodzi mi o tą wersję w której trzeba zaznaczyć przez "true" który plugin wykorzystuje.

można wiedzieć po co taka opcja?

Aktualnie prowadzę ten projekt, więc jak uzasadnisz że jest potrzebna, to dodam, bo to nic wielkiego.

+ w nowej pełnej wersji 3.0, powinna działać lista, która nie powinna uruchamiać wsparcia dla pluginów dodanych do tej listy :P Wygodniejsze od robienia 30 opcji useXXX: true/false

1438614356923701010629.png

Opublikowano

Jak nie masz to napisz mi na pw mogę ci cos napisać., przynajmniej spróbować lub pomóc z gotowym aby działał. Za niska cenę okolo 7 zl sms.

Opublikowano

GotoFinal, a po to żeby gracze z premium nie musieli się logować :x

ale to wystarczy mieć włączony plugin, i skonfigurowany na autologin, a jeśli plugin wykryje jeden z 3 wspieranych pluginów (xAuth, AuthMe, LogIt), to automatycznie włączy moduł odpowiedzialny za logowanie.

+ moduły można dodawać poprzez API, czyli dodać wsparcie do pluginu które nie jest wspierany w domyślnej wersji.

PS: CrazyLogin nie jest wspierany bo nie ma wszystkich potrzebnych metod w dostępnym kodzie. 

1438614356923701010629.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...