Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rosyjskie niszczyciele czołgów.

RobinHoodZgreds

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam. Mam taką prośbę , możecie mi dać trochę rad dotyczących grania tymi dwoma liniami czołgów ? :D Mam su-100M1 raz Su-152 . I jak grać tymi czołgami . Także jak grać w przyszłości powyższymi czołgami . Pozdrawiam .

Opublikowano

Trzymać się kupy w teamie i się nie wychylać i kampić w krzaku.

Co do su-100n1 to myślę że pomoc dla 1 lini jest odpowiednia ale z ukrycia jak ninja :D

Opublikowano

su-100m1 po buffie jest super czołgiem :) sporo dinga i szybko strzela :) graj nim agresywnie ale bez przesady :P

Opublikowano

SU-152 (hardkorowo) - troll + złotko lub 120 mm i stanie gdzieś w 2 - 3 linii i czekanie na przeciwnika. Ewentualnie spytaj @jugens22a i Ci pokaże jakieś krzaczki na treningówce dobre.
SU-1001M - @oOlewyOo Ci powiedział. :P

Opublikowano

SU-152 (hardkorowo) - troll + złotko lub 120 mm i stanie gdzieś w 2 - 3 linii i czekanie na przeciwnika. Ewentualnie spytaj @jugens22a i Ci pokaże jakieś krzaczki na treningówce dobre.

SU-1001M - @oOlewyOo Ci powiedział. :P

Trening krzaczków u mnie.

su 152 trzymaj się na dystansie od wrogów, złoto i jazda.

A jak będziesz miał słabe staty, to ewentualnie spytaj @kYRA. jak zresetować konto.

UggNk9.gif

ExMod WoT SP  ExLider MMT exMentor

http://www.twitch.tv/jugensik

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...