Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Problem z jednym modelem.

.imaguś.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Pierwsza linijka sys err wskazuje na błąd tekstury, może postać nie jest wbita w ziemię, być może tekstura w jakiś sposób czyni postać niewidzialną.

Druga linijka to błąd ładowania muzyki, trzecia to błąd z npc od Marka, którego najwyraźniej dodałeś do klienta...

Opublikowano

Na pewno dobra ścieżka i czy dodałeś wpisy do msm?

Podmieniałem tekstury i modele, nie dodawalem na nowo.

Pierwsza linijka sys err wskazuje na błąd tekstury, może postać nie jest wbita w ziemię, być może tekstura w jakiś sposób czyni postać niewidzialną.

Druga linijka to błąd ładowania muzyki, trzecia to błąd z npc od Marka, którego najwyraźniej dodałeś do klienta...

Chodzi mi tylko o błąd który napisałem, nie inne.. ;)

would u miss me? 1105814451671351221478.png

Opublikowano
0107 14:22:38823 :: CRaceManager::RegisterRacePath : RACE[9004] LOAD MSMFILE[d:/ymir work/npc/milasky_mark/milasky_mark.msm] ERROR. Will Find Another Path.

Sprawdź msm co jest w nim albo tutaj daj i czy jest w folder "d:/ymir work/npc/"

Opublikowano
0107 14:22:38823 :: CRaceManager::RegisterRacePath : RACE[9004] LOAD MSMFILE[d:/ymir work/npc/milasky_mark/milasky_mark.msm] ERROR. Will Find Another Path.

Sprawdź msm co jest w nim albo tutaj daj i czy jest w folder "d:/ymir work/npc/"

Ale tu chodzi o model/teksture zbroi, nie npc.

@Quarel™ 

http://wklej.to/rBiEk

wcześniej działało, po podmianie nie.

would u miss me? 1105814451671351221478.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...