Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

GTA IV simple native trainer

Freejung

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

witam. tak, kolejny temat z gta 4. spedzam przy niej już tydzień żeby działało tak jak chce bez zadnych problemow. gdyby byl konkurs na najbardziej technicznie spierdolona gre to rockstar mialby nagrode jak w kieszeni

ale do rzeczy - wczoraj uporałem sie z problemem instalacji - po paru godzinach w koncu udalo sie przeinstalowac ten syf. wiec stwierdzilem ze skoro juz wszysko dobrze to zainstaluje simple native trainer coby mieć troche wiecej ubawu z gry. zainstalowalem i wszystko bylo fajnie, przez 30 minut - strzelilem w tablice wyrzutnia rakiet i gre mi scrashowalo (bylo tak samo jak za pierwszy razem) 
w zwiazku z tym wlaczylem gre jeszcze raz jednak ta mnie wyrzucala do pulpitu. postanowilem usunac ten simple native trainer zeby w ogole moc grac i zainstalowalem go ponownie, lecz tym razem nie działał. gra włączała sie normalnie lecz trainer nie. probowalem wielu sposobow, byly 3 przypadki:
1) gra sie wlacza ale trainer nie
2) gra sie wlacza, trainer tez lecz sekunde po wczytaniu save jest blad "gra przestala dzialac"
3) gra w ogole sie nie wlacza.

uprzedzajac pytania - instalowalem tego moda tak samo jak za pierwszym razem i nic. probowalem roznych wersji roznych asiloaderow i nic. reinstalacja tez nic nie pomogla. 
odinstalowalem spolszczenie i pousuwalem savy - tez nic.

z gory dzieki za pomoc. 

Opublikowano

problem z modem rozwiazany lecz jak to zwykle bywa jest nowy problem. otoz gdy wlaczam gre windows live kaze mi sie zalogowac na profil zebym mogl save'owac gry. loguje sie lecz ten kaze mi wpisac kod, ktorego nie posiadam (wczesniej tego nie bylo)

jakies rozwiazanie?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...