Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Darmowe Gifty?

Rexx

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, po pierwsze na pewno jest to zły dział na 'Pytania' ale niestety nie widziałem dobrego działu żeby zrobić tam temat, więc mam pytanie co do darmowych prezentów na nowy sezon, kolega coś wspominał, że każdy dostanie coś za darmo a na moje rozumowanie jest wiadome, że za darmo można dostać tylko w twarz. Ciężko mi jest w to uwierzyć więc wolę Was zapytać czy miał on rację i co można dostać :) Gram w to niedługi czas więc Wy jesteście pewnie lepiej poinformowani ;) Pozdrawiam.

Opublikowano

Rito wynagradza wzorowych graczy, czyli dostaniesz losowy skin jeśli przez cały sezon nie posiadałeś żadnej kary(bana).

Opublikowano

Czyli jak ktoś miał niski priorytet też można dostać prezent?

@Edit.

Rozumiem, dziękuję za pomoc i za link ;) Jeszcze nic nie dostałem i za te priorytety mogę raczej nic nie dostać no ale nic xD Dziękuję za odpowiedzi!

Opublikowano

Jeżeli nie miałeś jakiegokolwiek bana (czy to na czat, czy to na grę) i masz 10 skinów możliwych do kupienia (np. 3, których jeszcze nie kupiłeś z Ahri + 2x Amumu + 4x Veigar + 1x Janna), to wtedy coś dostaniesz. ;-)

zSCFQrN.png

Opublikowano

Ja nawet blokady na chat nie miałem.Tylko 2 upomnienia o sportowe zachowanie a prezentu nie ma :(

Gothic 1-2,Warcraft 3,Heros 3, i wiele więcej... Nie liczy się grafika, lecz grywalność.

Opublikowano

W tym roku miałem coś około 700 rankedów i z 100 normali

Gothic 1-2,Warcraft 3,Heros 3, i wiele więcej... Nie liczy się grafika, lecz grywalność.

Opublikowano

Spokojnie gifty jeszcze będą rozdawać 2 tygodnie każdy kto powinnien to dostanie.

ja tez nie dostałem chociaz od sezonu 2 nie dostałem żadnej restrykcji ani bana.

Bullet for my Valentine <3

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...