Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

OneMC ---> Easy Pionek

ЯоKат

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

--- TS-ChujSG.pl ---

Administrator "Miszczu" z kulturą osobistą na poziomie gimnazjum.

Kolego,ale gównem nie jestem!Twoj serwer może być gownem i proszę Ciebie odpierdol się od mojego serwera.

Jesteś pionkiem,który tak zabezpieczył swoj serwer,że mam już twoją baze!

---- Kultura Administrator ---

https://www.dropbox.com/s/ctp7hvmbanmjhz4/Screenshot_2015-01-11-11-25-06.png

--- Masz serwer z adresacja 178.217,ale nie umiesz się zabezpieczyć przed atakiem dos i atakiem ddos.Czytasz gowniane poradniki z hashlimitem itp.,a g****o rozumiesz!

Pozdrawiam Ciebie pionku i przetestuje tą twoją baze!

<11:22:18> Connected to Server: "Ts-PSG.PL - ● PublicTS ● Polska Strefa Graczy ● by iMetin.PL"

<11:22:19> "Miechu" dropped (connection lost)

<11:22:19> insufficient client permissions (failed on i_channel_needed_subscribe_power)

<11:22:29> "adi925" connected to channel "[cspacer]● POCZEKALNIA ●"

<11:22:42> Zostałeś zbanowany na stałe na serwerze przez "Miszczu" (CHUJ CI W DUPE )

<11:22:42> Disconnected from server

Opublikowano

Bazę sam udostępniłem , niby co ci po niej ? 

Co do serwera:

45782595667821818225.jpg

86290257118640000607.jpg

To są amatorskie SS z YatQi , nie posiadając twoich haseł , bazy mogę zobaczyć takie cos . Ty posiadając bazę co zobaczyłeś oprócz tego co jest w środku ? 

Ps. Normalnych użytkowników banuje z normalnym powodem :) Po banie widać gdzie ty się zaliczasz 

Opublikowano

Znaczy teraz możemy zobaczyć poziom administracji, a także przykład tego jaka jest konkurencja :), dla mnie to jest śmieszne, że ludzie sobie uprzykrzają życie przez coś takiego.

graphic.png

Opublikowano

Witam. Założycielem tematu jest nasz kolega ЯоKат       i wszystko jasne w temacie. Człowieku kiedy ty się weźmiesz za coś co przyniesie jakiś pożytek wchodzisz w każdy praktycznie temat w dziale "Publikację serwerów" i zgrywasz z siebie wielkiego cwaniaka w dziedzinie Team Speak 3 pisząc negatywne opinię na temat serwerów. My wszyscy wiemy że Twój XEN jest najlepszym serwerem w internecie i nie ma lepszego. Najpierw naskoczyłeś na mnie i na Klaskaia pisząc równie podobne tematy jak ten, teraz naskakujesz znów na kogoś innego. Człowieku daruj sobie bo to nie jest śmieszne aczkolwiek żałosne.

Taka osoba już dawno powinna wylecieć z tego forum.

Pozdrawiam

Opublikowano

Witam. Założycielem tematu jest nasz kolega ЯоKат       i wszystko jasne w temacie. Człowieku kiedy ty się weźmiesz za coś co przyniesie jakiś pożytek wchodzisz w każdy praktycznie temat w dziale "Publikację serwerów" i zgrywasz z siebie wielkiego cwaniaka w dziedzinie Team Speak 3 pisząc negatywne opinię na temat serwerów. My wszyscy wiemy że Twój XEN jest najlepszym serwerem w internecie i nie ma lepszego. Najpierw naskoczyłeś na mnie i na Klaskaia pisząc równie podobne tematy jak ten, teraz naskakujesz znów na kogoś innego. Człowieku daruj sobie bo to nie jest śmieszne aczkolwiek żałosne.

Taka osoba już dawno powinna wylecieć z tego forum.

Pozdrawiam

Dokładam się do tego, więcej negatywów niż pozytywów, a zwłaszcza w dzisiejszym MPC nie są dobrze widziane takie osoby, jak chcesz to sobie rozwalaj 10000000 ts'ów, ale się nie chwal...

graphic.png

Opublikowano

Także kolega @ЯоKат kolejny raz udowodnił jaki to jest z*******y.

Co do tematu znów zaczyna płakać jego serwer to nie wypał, a próbuje zwrócić na siebie uwagę.

Bazę masz bo ktoś Ci podesłał.

Według mnie taka osoba nie powinna mieć wstępu na owe forum :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...