Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Skin] 1800 rp Kata, Zed

CuddleAveJa

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Czesć,dzisiaj będe miał rp i mam taki problem nwm czy kupić zeda i shockblade czy kupić sandstorm katarine i coś tam jeszcze :x

Najlepszy mag na s1  :yay:  :yay:  :yay:  :yay:  :yay:

Opublikowano

Dokup sobie troche rp za sms'a/mopay i kup do katy i do Zeda ,oba mam i polecam ;)

Ja kupuje za paysafe xD Dalej nie wiem a co do champów ? ;v

Opublikowano

Ja nigdy bym nie kupił postaci z RP. Po pierwsze można szybko uzbierać te IP na nią, a RP zostawić do skórek. Chyba, że masz duży zastrzyk kasy (np. po świętach/urodzinach) i chcesz ją wydać na lola, to wtedy jakaś postać za 6.3k ip, skórka i runy jeśli są w przecenie. :P

Ja polecam Shockblade Zed, świetne animacje. :)

Opublikowano

Czesć,dzisiaj będe miał rp i mam taki problem nwm czy kupić zeda i shockblade czy kupić sandstorm katarine i coś tam jeszcze :x

@CuddleAveJa poczekaj do jutra, jutro zaczyna się promocja na RP tak więc możesz skorzystać i zyskać trochę RP! :)

40 zł – 1960 RP (1600 + 180 standardowych dodatkowych RP + 180 zwiększonych dodatkowych RP) 

Wtedy będziesz w stanie kupić sobie obydwa skiny!

Jakbym miał wybrać jednego to zdecydowanie do Zeda, ciekawy splashart, w grze zmieniona kolorystyka i skille.

No ale tak jak piszę, jutro zaczyna się promocja, a szkoda stracić takiej okazji. :D

­

Opublikowano

@CuddleAveJa poczekaj do jutra, jutro zaczyna się promocja na RP tak więc możesz skorzystać i zyskać trochę RP! :)

40 zł – 1960 RP (1600 + 180 standardowych dodatkowych RP + 180 zwiększonych dodatkowych RP) 

Wtedy będziesz w stanie kupić sobie obydwa skiny!

Jakbym miał wybrać jednego to zdecydowanie do Zeda, ciekawy splashart, w grze zmieniona kolorystyka i skille.

No ale tak jak piszę, jutro zaczyna się promocja, a szkoda stracić takiej okazji. :D

­

O to ja się nie martwie :)

Opublikowano

Nie poleciłbym ci Sandstorm Katariny - może nie jest taka zła, aczkolwiek niewarta 975 RP. Moim zdaniem jedynie Slay Belle oraz Kitty Cat to skórki warte swej ceny (również 975). ;)

zSCFQrN.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...