Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Instancje - liczba wejść...

Cutler

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam ponownie.. 

Tym razem mam pytanie odnośnie instancji, bo nie rozumiem totalnie o co chodzi... 

Jak to jest z tym dziennym resetem liczby wejść? bo niby pisze na instancji, że reset liczby wejść jest o 9 rano, ale u mnie to chyba jakoś nie działa :O 

Mianowicie taka sytuacja że : Na BT można wejść w ciągu dnia 2 razy i gdy wchodzę drugi raz to potem nie mogę wejść kolejnego dnia, tylko pisze mi, że pozostały czas do wejścia wynosi '' 2 dni 12 godzin '' Natomiast kolega, który był na BT 2 razy, następnego dnia mógł wejść od razu ... Tak samo mam z dredami.. Byłem wczoraj znowu maksymalną liczbe wejść czyli 3 razy w ciągu dnia i wejść mogę dopiero za 3 dni i 10 godzin.. o.O  To są chyba jakieś jaja, albo ja mam jakiegoś buga...  czyli wychodzi, że na dreda moge wejść 3 razy na 4 dni praktycznie... 

Czy ktoś może mi wyjaśnić jak ominąć tak długi czas do kolejnego wejścia ? A może nie można wykorzystać w ciągu dnia maksymalnej liczby wejść, żeby nastąpił reset kolejnego dnia? Bo ja już nie wiem...  Jak ja na takiego dreda będę chodził co 4 dni no to życzę sobie powodzenia w zdobywaniu AP.. 

Nowicjusz
Opublikowano

Nie jestem jakimś super znawcą aiona ale czy masz zakupionego gold packa? Ja chodzę na kamara i do tej pory nie miałam takiego problemu...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...