Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Jakieś badtripy?

vUq.!

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Słaby organizm masz widocznie, do tego własna wkrętka = jazda jak skurwysyn. Jak już jarasz to miej wyjebane na wszystko a nie sobie sam wkręcasz jazdy.

Tak btw. wcale to nie jest takie fajne jak każdy mówi, bynajmniej to co kupujesz na ulicy od ziomków.

Może jakieś dopały jarałeś a nie hasz jakiś xD

Wgl to raczej nie jest forum adekwatne do pytań tego typu. Poszukałbyś for jakichś o palaczach to tam może jakoś lepiej by potrafili odpowiedzieć bo tutaj to znajdziesz 2 na 10 co znają temat.

1367591241-U459639.png

Opublikowano

Najprawdopodobniej coś nie tak było z towarem, który paliłeś lub tak reagujesz na takie rzeczy. Pewnie jakąś chemie dostałeś. Ogarnij sobie naturkę, zapal sobie z wiadra i poczujesz co to znaczy odlot. Ja jak zapaliłem w piątek o 17 to trzymało mnie do sobotniego południa. ;)

Opublikowano

Za pierwszym razem prawdopodobnie jakaś chemia. Potem jak paliłeś bake pewnie gdzieś w psychice ci siedziała poprzednia akcja i podświadomie się wkręciłeś :P Ja miałem tak z zaciśnięciem pięści na początku. Wkręcałem się że nie mogę otworzyć dłoni i nie mogłem :D (oczywiście w praktyce mogłem ale trzeba się było skupić)

Opublikowano

Najprawdopodobniej coś nie tak było z towarem, który paliłeś lub tak reagujesz na takie rzeczy. Pewnie jakąś chemie dostałeś. Ogarnij sobie naturkę, zapal sobie z wiadra i poczujesz co to znaczy odlot. Ja jak zapaliłem w piątek o 17 to trzymało mnie do sobotniego południa. ;)

Aż tyle to raczej nie kolego. Chyba że dropsy jakieś. Baka to 2-3 godzinki maxx ;)

Tylko właśnie moj kolega jara to bardzo często i się świetnie bawi, co do tego czy to chemia to przypuszczałem że to ten fake hasz dlatego na razie dałem sobie z tym spokój. Dzięki poszukam jeszcze na jakimś forum tak jak powiedziałeś

To zobaczysz go za kilka lat jak się będzie świetnie bawił dalej :D

1367591241-U459639.png

Opublikowano

Nie pal i nie będzie problemu. Żeby mieć faze wystarczy tak naprawde otworzyć okno. Świeże powietrze powoduje przypływ jonów ujemnych, które poprawiają samopoczucie.

Opublikowano

Kiedyś, gdy palio się jakieś niezaufane gówna to miałem bardzo podobnie. Potem, gdy zapaliłem "czystą" to jedyne uczucie jakie miałem to senność.

Nie polecam, nie warto, są lepsze narkotyki a i tak lepiej wypić niż ćpać ;)

742611478555387739101.jpeg

Opublikowano

Jakichś narkotyków wam się zachciało.. Macie teraz efekty.. Na prawdę, żeby się dobrze bawić, wy ludzie potrzebujecie marihuany, czy innych gówien?

XrgAYyk.png

Opublikowano

Uczucie drętwoty to w sumie nic nowego tak jakby ciało lekko było z gumy 

Bardziej polecam czyste palić a nie jakiś hasz 

Nie wkręcaj sobie strasznych jazd 

Moja koleżanka za pierwszym razem myślała że umrze ale po godzinie lub dwóch jej przeszło  ale miała lekkie problemy z sercem

Ogołem jak grasz to tylko od zaufanych ludzi 

smite-SkoczekPL , Drejk

Combat Arms-Baxiu11

2i03s51.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...