Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Problem Skierowane Do Andrzeja

UmcUmc

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Mam problem , otoz zaczynajac gre na us'ie od gf'a wlaczajac za 1 razem expbota dzialal bez zarzutu , ale teraz kiedy robie torrentuje wchodze w bota szukam sciezki do bin wchodze w nia metin sie wlacza ale bez bota jak mam rozwiazac ten problem?

Opublikowano

Po co torrentujesz grę? Po wklejeniu locale nie wolno już torrentować metina.

Ta cierpliwa sygnatura czeka na wenę jego właściciela. :-)

Opublikowano

Najlepiej najpierw spatchuj metina za pomocą patch updater i storrentuj. Po włączeniu gry zamknij ją i zamknij też proces metina.bin i podmień locale. Teraz musi zadziałać.

Opublikowano

I znow totalna dupa ! Musze odinstalowac nawet juz nie pamietam jak za 1 razem wlaczylem exp bota ^^ , nawet nie wiem czy dobrze robie , moglbym prosic o video tut czy raczej ne? :P

Opublikowano

Chyba żartujesz!. Kurwa mać taka prosta rzecz, że dziecko by nawet zrozumiało, w poradniku napisałem wszystko krok po kroku a znajdują się nadal tacy co nie potrafią tego zrobić. Trzeba czytać ze zrozumieniem!! Jak zawsze się potem okazuje to kurwa zapomnieli o jakimś kroku....

Sorki za wkurw ale ile można......

Poradnik masz w 2 linku w podpisie. O videotucie już nawet nie pisz....

Opublikowano

No nie !!! Nadal nie dziala znow pobralem i zrobilem o tak najpierw storrentowalem pozniej wylaczylem gre pozniej torrent pozniej otworzylem bota otowrzylem a bota nie ma !

Opublikowano

OK , NAJPIERW SPATCHOWALEM TORRENTEM GRA SIE WLACZYLA TO JA WYLACZYLEM POZNIEJ TORRENTA WYLACZYLEM PO CZYM WKLEILEM DO TEGO FOLDERU PACK TO CO BYLO W PACZCE PO CZYM WLACZYLEM BOTA WYBRALEM SCIEZKE NA OBEJSCIU METIN2 BIN POMYSLNIE WSZEDLEM DO GRY I NIE BYLO BOTA

Opublikowano

No frameworka nie mam , ale jesli bylby wazny to chyba by sie nie uruchamial w ogole bot sciagne i zobacze

@blad instalacjii nie no ludzie ...

Opublikowano

Ojj bogdanek nie mow mi o moim IQ , bo znasz ten wyraz a w zyciu nie brales udzialu w takim tescie pewnie , bo jestes na to za glupi ;< , po prostu nie moge tego zrozumiec i tyle , teraz mam chyba wszystko dobrzze ale jak wlaczam metina z botem napis na pasku EasyMetin_tu moj nick to loguje sie i lag na samym poczatku , wiec nie wiem juz sam :P

@edit no bogdanek albo ktos inny nie mi powiedza co robie zle

http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/1014eab451c03134.html

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...