Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Elo mam takie pytanie czy ktos na csro inttesywnie boci?? chodzi mi tak po kilkanascie godzin dzienie;p?

na silkroadonline.com.pl (stado noobkow co mowia ze nigdy niebocili a kukali na kochane mpcforum po kilkaset razy)

ktos napisal ze za bocenie jest ban, chodzi mi czy ktos boci dlugo i nic niedostal;p

oczywiscie chodzi mi o tego motylka ;p

a jak juz dostal ktos bana to kupil silki i zobaczyl czy banuja graczy na silkach??

PS.Ktos mi mowil ze jak jest sie w Party/LTP albo w zwyklym i sie puszcza bota to niebanuja wie ktos cos o tym ;P?

thx.sry za ŁoRToGrofie...]

Opublikowano

Nie ma banów.

Ale Joymax ma sposób.

Gdy na przykład robisz taxi na ongach i zostawiasz bota to po jakimś czasie twój bot zacznie atakować ishade(to ten sposób)gdy go zaczniesz zabijać twoja postać się blokuje na okres danego czasu.

Więc uważaj ^^

1290020186-U148832.jpg

Opublikowano

Mnie osobiście i paru moich znajomych nie zbanowali :). Słyszałem nawet , że na csro bot od jakiegoś lvl jest legalny ale to chyba bajka :D. Co do Pressbutton to nigdy o takiej metodzie nie słyszałem, Jak już cię złapią to wlepiają bana i tyle

16.04.2010r - 666 postów :-).