Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Medyk

2+1Cytryny

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Zbyt często się mg36 +3 nie spotyka w normalnej rozgrywce ;) poza tym wiadomo, że +3 będzie lepsze, ale zwykłe mg36 z lsatem przegrywa.

MG36 nie jest takie złe ;) Do MG można M145 założyć, bo w LSAcie strasznie trzęsie :P

Opublikowano

A czy ja mówię że jest złe? :) to też dobra broń, szczególnie na średni dystans. A co do lsata, to jak pograsz dłuższy czas to trzęsienie wcale ci nie będzie przeszkadzać.

Opublikowano

A czy ja mówię że jest złe? :) to też dobra broń, szczególnie na średni dystans. A co do lsata, to jak pograsz dłuższy czas to trzęsienie wcale ci nie będzie przeszkadzać.

Nie lubię grać bronią OP ;)

Opublikowano

On nie jest OP jest po prostu jedną z lepszych broni co nie zmienia faktu, że jak trafisz na kogoś lepszego, to Cię zjedzie chociażby QJY-88 xD Teraz nie ma już broni super dobrych i super słabych. Wszystkim da się grać.

Opublikowano

Przy lsacie i m27 odrzuca do gory a przy qbb w bok i wlasnie dlatego mi sie nie podoba. Fajnie jak ktos ucieka w prawa strone ale to sie rzadko zdarza. Wszystkie te ulepki do lsata chyba bede mial. Oprocz taktycznej, mam stabilizujaca. 

Opublikowano

On nie jest OP jest po prostu jedną z lepszych broni co nie zmienia faktu, że jak trafisz na kogoś lepszego, to Cię zjedzie chociażby QJY-88 xD Teraz nie ma już broni super dobrych i super słabych. Wszystkim da się grać.

Niby tak :D Ale i tak uważam, że taki LSAT lub AEK jest OP :D QBB nie jest trudno opanować, tylko trzeba trochę nią pograć, a potem ręka sama zjeżdża :D

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...