Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Problem z Gundam Capsule Fighter Online

cipek432

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam to mój pierwszy post na tej stronie a więc przejdę do rzeczy. Ostatnio chciałem pograć w SD Gundam Capsule Fighter Online od firmy ogplanet lecz jest pewien problem że gra nie działa na win 8.1 . Szukałem na forum gry tematów dotyczących problemów tej gry na win 8.1 lecz nic nie zadziałało, nie mam pojęcia dlaczego ale gdy uruchamiam gre przez launcher wyskakuje okienko z napisem "Connecting serwer " i po chwili znika nie wiem dlaczego tak jest skoro wiele osób ma win 8 i nie ma problemów z grą . Wcześniej grałem w te gre od firmy SEA lecz tamta wersja działała bez problemów, mam nadzieje że znajdzie się dobra duszyczka i dopomoże w tej trudnej dla mnie chwili

Opublikowano

Ja gdy takie coś mam zawsze uruchamiam ponownie grę i normalnie idzie już wtedy, zobacz czy podczas znikania tego okienka nie masz uruchomionego procesu w  menadżer zadań, jeżeli masz to zamknij ten proces i uruchom ponownie. 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...