Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

CS : GO Czarne paski po boku.

TheParkourPL

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Mam nową kartę graficzną i teraz jak włączam grę i chcę grać na 4:3 to mam czarne paski po bokach. Standardowa moja rozdzielczość to 1366x768. A chce grać na 1024x768. 

2a0c2mq.png

Opublikowano

Mam nową kartę graficzną i teraz jak włączam grę i chcę grać na 4:3 to mam czarne paski po bokach. Standardowa moja rozdzielczość to 1366x768. A chce grać na 1024x768. 

Zmień skalowanie obrazu w Sterownikach karty graficznej

NVIDIA

ux8w2.png

AMD

15nkg35.jpg

Opublikowano

Zmień skalowanie obrazu w Sterownikach karty graficznej

NVIDIA

ux8w2.png

AMD

15nkg35.jpg

Ok dzięki do zamknięcia. I wg chyba cały dział zaspamiłęm ale nie wiem czy tylko ja to widzę czy wy też. Bo pisałem ten temat i stronę mi wywaliło i jest chyba 5 tematów takich samych.

2a0c2mq.png

Opublikowano

Ok dzięki do zamknięcia. I wg chyba cały dział zaspamiłęm ale nie wiem czy tylko ja to widzę czy wy też. Bo pisałem ten temat i stronę mi wywaliło i jest chyba 5 tematów takich samych.

Tak my też to widzimy ;_;. 

Jak stronę wywala to nie twórz kolejnych albo nie spamuj przyciskiem "Stwórz temat"

Opublikowano

Tak my też to widzimy ;_;. 

Jak stronę wywala to nie twórz kolejnych albo nie spamuj przyciskiem "Stwórz temat"

No własnie nie wiem o co chodzi. Tworzyłem temat. Potem wywaliło mi Błąd 503. Wchodzę na forum i 6 tematów jest ._. Nie wiem czemu ;/ Coś z przeglądrarką... Kiedyś mi się też po 2 robiły za każdym razem ;/ Sorry za ten spam ;//

2a0c2mq.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...