Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

EasyMargo

KaiwolS

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

za dzieciaka jak gramlem w ta giere, to bot dzialal.. byl drozszy, czasem sie zacial, jak ktos wczesniej wybil mobki (ale to sporadycznie) no i w miesiac wpadl ten 100lvl :)

Opublikowano

Kupiłem owego bota, ściągnąlem, gdy go włączam ( jestem zalogowany do Margonem ) wyskakuje mi błąd że braKUJE mi jakiejś wtyczki do mozili, jak sciagam ta wtyczke, wyskakuje taki sam błąd, chciałem się skontaktować z twórcą bota, żebym mi pomógł, niestety nikt nie odpowiada, wydaje mi się że to fake, ale pieniądze kradną ;) NIEDUŻE kwoty = omijanie przestępstwa, balansują na granicy prawa.

userbarwb.png

Zawsze promocje na sygnatury ^^

Opublikowano

Kupiłem owego bota, ściągnąlem, gdy go włączam ( jestem zalogowany do Margonem ) wyskakuje mi błąd że braKUJE mi jakiejś wtyczki do mozili, jak sciagam ta wtyczke, wyskakuje taki sam błąd, chciałem się skontaktować z twórcą bota, żebym mi pomógł, niestety nikt nie odpowiada, wydaje mi się że to fake, ale pieniądze kradną ;) NIEDUŻE kwoty = omijanie przestępstwa, balansują na granicy prawa.

Musisz sciągnąć MozRepl i uruchomić go w Narzędzia>MozRepl>Start (oczywiście w Mozilli Firefox) więc nie wprowadzaj innych w błąd

50 postów

100 postów

150 postów

200 postów

250 postów

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...