Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

chattranslator - jak działa?

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Jak działa ten skrypt i jak się go używa ? 

Z tego co słyszałem, i co wynika z nazwy to tłumaczy czat, ale jak to działa i jak się tego używa ? :) 

,,Nawet jeśli nie masz już siły, możesz nadal walczyć i osiągnąć swój cel." <3 

29.png

Opublikowano

Ustawiasz z jakiego na jaki język ma tłumaczyć i piszesz on to przetłumaczy i tyle. 

Same tego nie wiedziałem ale w drugą stronę nie działa czyli nie przetłumaczy nam tego co ktoś napisał. 

xD

Opublikowano

Chattranslator możesz ustawić w 2 strony. Może Ci tłumaczyć z języków wszystkich lub wybranego na wybrany ( no pewnie wybierzesz polski ^^ ) , ale można też ustawić go tak, że tłumaczy wysłany tekst np. po Polsku i wysyła go po Turecku :D

ARIONE-MINI.png

Opublikowano

Chattranslator możesz ustawić w 2 strony. Może Ci tłumaczyć z języków wszystkich lub wybranego na wybrany ( no pewnie wybierzesz polski ^^ ) , ale można też ustawić go tak, że tłumaczy wysłany tekst np. po Polsku i wysyła go po Turecku :D

To jak ustawić żeby mi z angola na polski tłumaczył. Ale chodzi mi o to że ma tłumaczyć to co sojusznicy albo przeciwnicy piszą.

xD

Opublikowano

To jak ustawić żeby mi z angola na polski tłumaczył. Ale chodzi mi o to że ma tłumaczyć to co sojusznicy albo przeciwnicy piszą.

No własnie ta strona jeszcze nie działa. Przynajmniej mi i 2xUP.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...