Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

6lat przerwy w cs'a, co i jak?

SearsWesalDeath

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć, po 6latach przerwy postanowiłem wrócić do cs'a, kupiłem wczoraj cs;go i nie mam pojęcia o co chodzi z tym dropem przedmiotów, żeby wydropić jakiś przedmiot muszę być w top 3 najlepszych graczy meczu czy to jest obojętne?

Słowo ‘Bóg’ jest dla mnie niczym więcej niż wyrazem i wytworem ludzkiej słabości, a Biblia zbiorem dostojnych, ale jednak prymitywnych, legend, które są ponadto dość dziecinne. Żadna interpretacja, niezależnie od tego jak subtelna, nie może (dla mnie) tego zmienić.Albert Einstein

Opublikowano

Całkowicie losowo. Możesz nawet nie grać w meczu, mieć staty 0-0-9235289343 i tak jest prawdopodobieństwo, że dropnie ci item :v Można też klucze i skrzynki otwierać, ale w polsce się to nie opłaca, 20zł masz 2 klucze, w Niemcach 20€ i masz 10 kluczy :v

Opublikowano

Całkowicie losowo. Możesz nawet nie grać w meczu, mieć staty 0-0-9235289343 i tak jest prawdopodobieństwo, że dropnie ci item :v Można też klucze i skrzynki otwierać, ale w polsce się to nie opłaca, 20zł masz 2 klucze, w Niemcach 20€ i masz 10 kluczy :v

O proszę, dobrze, że mieszkam w Niemczech :) takie jeszcze jedno pytanko, jest coś takiego jak dywizjie w cs go? kiedyś pod jakimś filmem z cs'a go czytałem, żę coś tam koleś się dziwi, ze nagrywajacy jest w tej i takiej dywizji a dobrze gra.

Słowo ‘Bóg’ jest dla mnie niczym więcej niż wyrazem i wytworem ludzkiej słabości, a Biblia zbiorem dostojnych, ale jednak prymitywnych, legend, które są ponadto dość dziecinne. Żadna interpretacja, niezależnie od tego jak subtelna, nie może (dla mnie) tego zmienić.Albert Einstein

Opublikowano

Tak, po 10 meczach turniejowych otrzymujesz range do swoich możliwości, później jak będziesz wygrywał mecze pod rząd to ranga pójdzie w górę. W pisz w google, csgo rangi i Ci wyskoczy wszystko o nich, na ich temat, i jak to działa, tzn na jakiej zasadzie.

Opublikowano

Tak są rangi dywizje oznacza to poziom gracza silverI to kiepska ranga (tak jak bronze w lolu)

Tu masz tabelke rang może Ci się na początku przyda

364911420895802931267.jpeg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...