Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Metin2 wetar 52 lvl help :)

mateuszpacewicz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

witajcie mam 52lvl sura wp m9 ostrze m8 czarowana m5 strach i jak zarobić gdzie iść bo nie wiem jak zarabiać np metin cienia z rękawicą takie śmiecie lecą z diabła tylko ku i też byle jakie a kiedyś jak grałem i biłem metiny diabła to dropiły kamole.

więc proszę o porady jak zarabiać i gdzie 

ps: ile warta mglista +7 1500pz x3 kd +3 speed.deff.uchylki. 

Opublikowano

Z metinów 50 dobrze dosyć dropią kamyki, ale zawsze jest to kwestia szczęścia.

Skille masz spoko, możesz opisać eq to wtedy prościej będzie Ci pomóc. Jak masz buffa + dobrego fms-a to metki 85 w red lesie na dziku będą ładnie leciały. 

Opublikowano

fajne niby ale jak link do obrazka daje ale jakieś jpg musi na koncu być a nigdzie tak nie ma i jak to wygenerowac :D

Z metinów 50 dobrze dosyć dropią kamyki, ale zawsze jest to kwestia szczęścia.

Skille masz spoko, możesz opisać eq to wtedy prościej będzie Ci pomóc. Jak masz buffa + dobrego fms-a to metki 85 w red lesie na dziku będą ładnie leciały. 

właśnie nie mam buffa EQ ŚREDNIE JEDYNE CO TO CHYBA TA MGLISTA

ok co do mglistej za 55kk poszła :D 

Opublikowano

Mozesz sprobowac metki 65lv, ale bez buffa raczej na 100% bedziesz musial odjezdzac jak zrespi sie duzo zaczarowanych lodow i golemow. Mozesz tez sie pobawic w kopanie zyl i robienie przetopow, nie wiem jak na wetarze z lowieniem, ale gralem ostatnio na Samosie i jest to tam wgl. nieoplacalne.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...