Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Panther mit 8,8 cm L/71, warto?

Ziółko.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Będę kupował przez sklep... Warto kupić? 

I tak będzie taniej. Imo ten czołg nie jest warty prawie 12k golda, za to 7-8k już prędzej. OP na pewno nie jest.

Opublikowano

Jak najbardziej warto, dobra celność, i przebijasz, wada to fakt że grasz na X czasem, pancerz daje radę ale tylko na VIII, mobilność dobra

Opublikowano

Powiem tak, w 9.6 sam go kupuję ze względu na to, że zbieram premki 8t ^^

Grałem u kolegi na koncie z 10 bitew i jak za cenę 7k dobra propozycja.

Bardzo fajne działko, od boczku daje rade paziowanie 10t. Dobra celność i dpm. Wieża czasami coś odbije, ale wgl nie opuszcza działa. Dosyć mobilny i pancerz, czasami też coś dingnie jak trafią w górną płytę. 

NIBY są plotki, że obniża mu kiedyś mm do 9t, w co wątpię, ale jeżeli tak się stanie to będzie jedna z lepszych ofert jeżeli ktoś nie ma hajsu na czołg ciężki. 

UggNk9.gif

ExMod WoT SP  ExLider MMT exMentor

http://www.twitch.tv/jugensik

Opublikowano

Jak najbardziej warto, dobra celność, i przebijasz, wada to fakt że grasz na X czasem, pancerz daje radę ale tylko na VIII, mobilność dobra

w nadchodzącym patchu ma mieć ograniczony mm do IX

Opublikowano

Grałem u kolegi. Jak na razie daje rade. Jak zmienią jeszcze jego cenę to będzie się opłacało według mnie.

Opublikowano

ale nawet jak kupisz teraz to dostaniesz rekompensate 4200 golda

To prawda . Według mnie jak masz teraz troche golda to kupuj teraz, a jak nie to poczekaj aż zmniejszą cene i wtedy kup.

Opublikowano

kYRA - FCM jest dużo bardziej użyteczny i dobrze o tym wiesz.

Poza tym taki z ciebie niebieski, a wyznaczasz najlepsze i najgorsze czołgi xD

I śmiechłem z oceny: nie bierz bo wszystko łapie. Grasz jak powinieneś to łapać nie będzie, bo cię nawet nie zauważą. Eh.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...