Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Po dłuższej nieaktywności w grze League of Legends postanowiłem się zalogować i sprawdzić czy otrzymałem Gifta, a tym czasem ?

James Rodríguez

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam all! Chciałem się z wami podzielić jaką nagrodę otrzymałem za przestrzeganie zasad w League of Legends :D (oczywiście oczekiwałem Mistery Gifta), a tym czasem ? Sprawdźcie sami : 

PS : Też otrzymaliście takie wynagrodzenie za bycie uczciwymi przywoływaczami ? :D

71039744861044918958.jpg

W takim wypadku nie zostaje nic innego jak odpalenie Exp Bota i Expienie konta :D szkoda tylko pieniędzy, które wydałem na skórki, aby Ci idioci mieli na chleb, no nic :P

­

Opublikowano

Banują aktualnie za l# więc nie rozśmieszaj mnie :D, jeszcze za bola niech pobanują i będzie git xD

Akurat na głównym koncie mój drogi nie używałem żadnych wspomagaczy ;) mam do tego Smurfy 20 lvl xD najciekawsze jest to, że w E-mailu nie dostałem żadnych informacji za co otrzymałem BANA :P 

­

Opublikowano

Wmawiaj sobie, że dostałeś perma za free. Za free jedynie RIOT daje restrykcje chatu (ostatnio już się poprawiło i też rzadko je się dostaje). Pewnie wpadłeś używając exploitów, skryptów, exp bota albo kupiłeś elo boosting...

Opublikowano

Akurat na głównym koncie mój drogi nie używałem żadnych wspomagaczy ;) mam do tego Smurfy 20 lvl xD najciekawsze jest to, że w E-mailu nie dostałem żadnych informacji za co otrzymałem BANA :P

­

Powiem ci tak że ja też używałem l# czy tam bola jakiś poł/rok temu bo byłem po prostu ciekawy jak to działa ale już szmat czasu tego nie używam więc raczej bana nie dostane chyba że za mk jogo :)

Opublikowano

Dostałeś bana co to co inni czyli #L nie ma bana za free za refy też nie ma.

Ja miałem tylko 5 refów zrobionych bo jakaś tam strona oferowała 5 za free ale bana nie dostałem , jak by za 5 dawali to byłby śmiech :P

Opublikowano

Najwięcej postów w bot of legends widać że poważny i uczciwy gracz z ciebie Kappa

Akurat na głównym koncie mój drogi nie używałem żadnych wspomagaczy  ;) mam do tego Smurfy 20 lvl  xD to, że ty używasz Wspomagaczy na głównym nie oznacza, że ja również

Czytanie ze zrozumieniem.

­

Ja miałem tylko 5 refów zrobionych bo jakaś tam strona oferowała 5 za free ale bana nie dostałem , jak by za 5 dawali to byłby śmiech :P

No ja ostatnio otrzymałem Bana za 30 refów na smurfie. Niby na stałe lecz po tygodniu odbanowali i wyczyścili zawartość co niby kupiłem za te RP/PZ.

Opublikowano

Najwięcej postów w bot of legends widać że poważny i uczciwy gracz z ciebie Kappa

Niekoniecznie oznacza to, że gra na wspomagaczach. Ale sam się przyznał :p

Skoro twierdzisz, że nie słusznie dostałeś na główne konto i nie podali powodu, to odwołaj się. Może uda Ci się i odbanują Twoje konto. Ale musiałeś coś kiedyś użyć. Bo ja bana nie mam, nic nigdy nie użyłam :f

Opublikowano

Niekoniecznie oznacza to, że gra na wspomagaczach. Ale sam się przyznał :P

Skoro twierdzisz, że nie słusznie dostałeś na główne konto i nie podali powodu, to odwołaj się. Może uda Ci się i odbanują Twoje konto. Ale musiałeś coś kiedyś użyć. Bo ja bana nie mam, nic nigdy nie użyłam :f

No właśnie też mnie to trochę dziwi owszem używałem WSPOMAGACZY, ale nie na głównym koncie. Zazwyczaj na CUSTOMACH jakichś kontach powyżej 20 Lvl, aby sprawdzić czy dane skrypty działają itp. Nigdy nie miałem na tym zamiaru grać, aby wyjść do wyższej dywizji czy coś z tych rzeczy bo nie ma z tego żadnych przyjemności.

­

Opublikowano

Na MPC wszyscy mówią że nie używałi #L ani BoLa, gdy dostają za to bany, tak to już jest :/ Rito was po prostu nie lubi albo missklikuje te bany, albo jest inna opcja, to spisek i wina Tuska! ;<

Opublikowano

Na MPC wszyscy mówią że nie używałi #L ani BoLa, gdy dostają za to bany, tak to już jest :/ Rito was po prostu nie lubi albo missklikuje te bany, albo jest inna opcja, to spisek i wina Tuska! ;<

Posłuchaj. Jest to fala banów, czyli nastraszenie czitersów, albo po prostu "zgadnij kto to?"

­

Bez nazwy-2.png

Opublikowano

Jak używałeś BoL'a i innych skryptów na smurfie to i tak dostaniesz tym samym bana na głównym koncie bo po IP dochodzą :)

I tak słuszny ban.

PS< haha dobrze Ci tak,bo i tak cię nie lubiłem ;)

1370621278-U708240.png

By me

Obecnie nie wykonuje zleceń

Opublikowano

Jak używałeś BoL'a i innych skryptów na smurfie to i tak dostaniesz tym samym bana na głównym koncie bo po IP dochodzą :)

I tak słuszny ban.

PS< haha dobrze Ci tak,bo i tak cię nie lubiłem ;)

Wzajemnie.

Czemu niby miał bym dostać bana na główne konto ? Jeżeli np brat grał by na swoim koncie na L%, Bolu czy Bóg wie czym jeszcze to ja też bym otrzymał bana na moje własne konto tak ? Śmieszny jesteś człowieku typowa CEBULA...

­

Opublikowano

Nie wydaje mi się, że za bycie uczciwym graczem rito banuje. Nie spotkałam osoby z perm banem na konto za ładne oczy. 

Uczciwym powiadasz?  

http://scr.hu/0zmf/rscq8 :D

Również jestem przykładem uczciwego przywoływacza, który został niesprawiedliwie zbanowany :/
Opublikowano

jak mowisz ze ban za free i a najwiecej postow w bol league of legends to nie ma o czym gadac typie i wogule na c**j ten temat zalozyles lel

Opublikowano

jak mowisz ze ban za free i a najwiecej postow w bol league of legends to nie ma o czym gadac typie i wogule na c**j ten temat zalozyles lel

To, że mam dużo tematów i poradników w dziale związanym z cheatami nie oznacza, że na nich gram OMG.... Mam konta testowe nie jestem idiotą żeby grać na koncie głównym, na które wydałem mnóstwo hajsu żeby od tak zostało sobie zbanowane. Zanim napiszesz jakiś kolejny post to przeczytaj poprzednie, gdyż już wcześniej tłumaczyłem o co chodzi 

­

Opublikowano

To, że mam dużo tematów i poradników w dziale związanym z cheatami nie oznacza, że na nich gram OMG.... Mam konta testowe nie jestem idiotą żeby grać na koncie głównym, na które wydałem mnóstwo hajsu żeby od tak zostało sobie zbanowane. Zanim napiszesz jakiś kolejny post to przeczytaj poprzednie, gdyż już wcześniej tłumaczyłem o co chodzi 

­

Wiesz co śmieszą mnie twoje wypociny :P! Użalanie się na tym forum nie da ci UB chyba wiesz o tym? Szukasz współczucia u hejterów czy co, za darmo nie dostałeś bana i tyle w tym temacie bo to ciekawe że nigdy się nie spotkałem z kimś co dostał bana za free od RITO... Masz mentalność 10 latka który musi wypłakać się innym jak mu źle.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...