Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Expbot Gdzie Expić 49Lvl

kfeed

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Jak w temacie czyli gdzie najlepiej puszczać bota na 49lvl-u ? Eq będzie miał +7/8/9. Myślałem nad początkiem v1 lub w świątyni... jak myślicie ?

Opublikowano

W v1 będzie najlepiej . Ja dziś swojego 47 mentala też zostawiam na v1 ;]

Ryzen 5 3600 | SPC Grandis 2 | MSI B450 Gamming Plus MAX | Crucial Ballistix Sport LT 2x8GB 3000Mhz CL15 | Palit GTX1070 Super JetStream 8GB | Adata XPG S11P Pro 512GB + Crucial 1TB | SPC Supremo FM2 650W | SPC Pax M70 | Dell U2312Hm + Dell U2413f | Zowie FK1 | CMStrom Quickfire Ultimate Brown | Samsung S21+ | Dell Vostro 3560

Opublikowano

W v1 będzie najlepiej . Ja dziś swojego 47 mentala też zostawiam na v1 ;]

ale na szponach po 1 grupce czy może na początku w jakiejś komnacie z odlurowaymi szponami caly spot malych pajaczkow ?

Opublikowano

Dobra ustawiłem w v1 na małych pajączkach na samym początku po 1 grupce i zobacze ile wbije przez 10 min. i dam edita

Edit.

Wbił mi 1,49% przez 10 minut ;/ to wychodzi 90% na 10 godzin bota.... trochę się nie opłaca... jakieś inne propozycje ?

Edit. 2

z opcją lurowania wbił mi 2,87% czyli 172% przez 10 godzin nawet ładnie ale jest ryzyko bana bo to na początku v1 i duzo ludzi chodzi ;/

Opublikowano

Zostaw bota na pustyni, mało osób tam przebywa i jest małe prawdopodobieństwo złapania bana, no i cały spot weźmiesz spokojnie.

OMG.TECZA!

Opublikowano

Ja myśle że najlepiej zostawic na noc w świątyni . Weź po 2-3 grupki i powinien nieźle iść exp :D

70422088630223394241.png

Zbieram minus.png

Jeżeli uważasz że jestem dobrym userem daj minus.png

Jeżeli uważasz że jestem złym userem daj minus.png

Opublikowano

@UP Najlepiej Ci będzie leciało w świątyni, ustaw tam na tyle ile możesz wziąść grupek i jazda przez całą noc, spokojnie nabijesz 3lvl+ ;]

WSZELKIE PYTANIA,PROŚBY PROSZĘ ZADAWAĆ NA PW, A POSTARAM SIĘ ODPOWIEDZIEĆ,POMÓC:]

JEŻELI POMOGŁEM, PROSZĘ O +, ALE GDY CHCESZ DAĆ - TO ZASTANÓW SIĘ CZY WARTO:)

2648aea7.gif

Opublikowano

Ja na pustyni od 24 lvl do 53 lvl w 4 dni wiec nie tak zle ...

Ale na jakich mobach ? Mógłbyś podać położenie spotu ?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...