Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Wrota Zeta darkorbit

senssor

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam chciałbym zrobić wrota zeta lecz nie wiem czy sobie poradze mój statek goliath 26lf3, 3lf2, 10bo2, 8 irisów, napedy(najszybsze)5, 7tych wolniejszych, wszystkie dresy z handlu, P.E.T na 6 poziomie. Może jakieś porady?

Opublikowano

Zrobisz ale sporo czasu Ci to zajmie, wbij 8lvl dla peta kup kamyka na poziomie 3 (mechanizm kamikaze czy jakos tak) no i premke :D będzie sporo szybciej

😅

Opublikowano

Co wy za bzdety wypisujecie ? ja majac 15 lf3  reszta lf2 salwa za 3200-3500 w 3,5-4 h robilem bez problemu bez peta !!

Te pierwsze fale to chyba nic hp nie zabieraja potem cos robia .... lecisz na cofce n.p. na gorze mapki od lewej do prawej tak wkolo i praktycznie nic ci nie zabieraja te najmocniejdze co tez sa smieszne ....

Ewentualnie na odtatnia fale uzyj x2 pociskow .

Opublikowano

Alfa jest najłatwiejsza ze wszystkich wrót, ponieważ jak każdy(albo nie każdy) wie alieny mają podstawową ilość HP i osłon.
Aby przejść wrota Alfa nie trzeba mieć nawet starej fulki. Starczy Goliath lub Vengeance, ok 15 lf-3, kilka BO-2 i trochę czasu( tyczy się do słabszych graczy, bo SFE robią w kilkadziesiąt minut) 

A co dopiero Zeta :D

ARIONE-MINI.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...