Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Enderchest czy pukawka?

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Osobiście polecam Ci @Craftserve mam u nich server i nawet dobrze się spisuje ich maszyna mimo tego że jeszcze tworze server i różne "przeciążenia" są z powodu konfiguracji skryptów i pluginów to nie wywala servera zbytnio jak na EnderChest

Ale jak z tych 2 to Pukawka

TEMAT

• Odpowiedzi 71
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Powiem Tak

... 

Jezeli chcesz server Minecraft no nwm do 30 graczy... najtaniej i najlepiej w EnderChest

Server od 31 w góre... Pukawka ;)

76561198180869410.png
Opublikowano

Pukawka wydaje się być takim ogarniętym hostingiem, Stoi od dłuższego czasu, i stoją na niej serwery cs, i nie ma z nimi problemu. Miałem kiedyś u nich serwerów i również wszystko przebiegało bezproblemowo. Pozdrawiam 

Oryginalny serwer PvP + Pety + Amulety + Działki + Epicka Autorska Mapa! Klimat Dzikiego Zachodu! 

Oficjalna zapowiedź: 

http://www.mpcforum.pl/topic/1352322-zapowied%C5%BA-waroflife/

Opublikowano

Aktualnie najlepszym hostingiem serwerów minecraft,

jest pukawka.pl (maxcraft.pl)

Posiadają najlepsze maszyny,

szybko odpisujący profesjonalny support,

nowoczesny panel zarządzania serwerem,

sklep serwera w domenie itemshop.

Pomogłem ? Liczę na Like!

minecraft.jpg
Opublikowano

Nigdy enderchest.pl ich poziom w bok to poziom przeciętnego dziecka minecraft, polecam pukawka. (lipa bo max 200 slotów)

Po co ma być więcej? Jak chcesz robić więcej to robisz parę serwerów i łączysz w sektory jak np. na serwerze skkf, poza tym nie ma takiego silnika, co uciągnąłby sam więcej niż +/- 300 graczy może więcej, ale trzeba dobrze zooptymalizować. Co do tematu to już pisałem z tych 2 pukawka.

Opublikowano

@DoriiSuperPies EnderChest olewa adminów którym został np tydzień do końca oferty u nich...

Sam miałem 8 dni d końca i chciałem z BackUpa coś wziąć i na nowo przedłużać ofertę ale czekam od 10 dni na odpowiedź z ich strony i nadal nic brak oferty którą mam w umowie za którą zapłaciłem i dupa pliki mi znikną z powodu deb**i w Enderze ...

CraftServe ma dobrą ofertę Premium chociaż teraz tyle serverów się tam robi że możliwe że oferta zniknie niedługo z powodu przeludnienia

TEMAT

Opublikowano

@pablos11 Nie zniknie, zarabiamy na tej ofercie :)

Oficjalny profil Craftserve.pl

Nie załatwiamy spraw na PW - piszcie do supportu za pomocą formularza na naszej stronie.

Wszystkie nasze serwery można testować przez 24h za darmo, bez żadnych zobowiązań i kombinacji - wystarczy utworzyć serwer.

Opublikowano

Hehe to dobrze bo oferta jest genialna tania jedyne co to ping jest ciut duży ale to zapewne poprzez umiejscowienie maszyn :)

Poza tym jest wszystko w 100% idealne 100 slotów + 25gb ramu nigdzie nie dostanie się lepszej oferty póki co :)

TEMAT

Opublikowano

@pablos11 24 nie 25gb eamu po 1

po 2, musisz mieć błąd out of memory żeby dostać powiększenie... słabo trochę

Czemu słabo? Jeśli nie ma tego błędu to znaczy, że tyle ramu wystarczy. 100gb ramu nie zapewnia 0 lagów.

Co do tematu wolę pukawke, ale jakbym miał inne do wyboru to bym wziął craftserve.

tenor.gif

Opublikowano

Autor Tematu napisał mi na PW:

,,tak tam na pukawka.pl mam 600zl''

wiec wiadomo ze woli pukawke

Pewnie stworzyl ten temat zeby troche ponabijac posty

@Blezeur prosze o zamkniecie tematu ;-)

Pukawka to banda.. nie powiem kogo. Naprawdę nie polecam, nie korzystna oferta, zero wydajności.

Enderchest ma fajną ofertę Universal.

Ja jednak wolę Craftserve.pl.

hahah czym Ci jednak podpadla Pukawka.pl ?

To jest hosting serwerow

Serwery typu CraftServe/FiberHost i inne nawet w 50% nie dorównują Pukawce ;-)

Opublikowano

ref

co to ma byc: ??

•  
  • Members
  • bullet_black.pngbullet_black.png
  • 161 postów

Autor Tematu napisał mi na PW:

,,tak tam na pukawka.pl mam 600zl''

wiec wiadomo ze woli pukawke

Pewnie stworzyl ten temat zeby troche ponabijac posty

@Blezeur prosze o zamkniecie tematu ;-)

DoriiSuperPies, w 12 Sty 2015 - 19:02, powiedział:snapback.png

Pukawka to banda.. nie powiem kogo. Naprawdę nie polecam, nie korzystna oferta, zero wydajności.

Enderchest ma fajną ofertę Universal.

Ja jednak wolę Craftserve.pl.

hahah czym Ci jednak podpadla Pukawka.pl ?

To jest hosting serwerow

Serwery typu CraftServe/FiberHost i inne nawet w 50% nie dorównują Pukawce ;-)

kolega ma na pukawce . a ty oszuscie to nie klam : mam kod 30% na serwery : hahhahahha 30% na twoje serwery pedale :

=======

=======

=======

=======

=======

=======

=======

=======

=======

=======

=======

=======

prosze pisac nadal co sadzicie ,

Opublikowano

Koleś na EnderChesta wystarczył mi 1 HackedClient aby zlagować server na enchu i przez dobre 20 minut nie było server (porachunki z adminem) wystarczyło kilka set zapytań naraz wysłać na server i natychmiast wywala

TEMAT

Opublikowano

Tylko CraftServe, oferta PREMIUM, ta najnowsza.

Na początek 8 GB ramu z możliwością powiększenia.

A jeśli chodzi o te dwa, to pukawka.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...