Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

-

-

-

-

-

-

-

-

-

-

-

-

-

-

-

-

EASYMC

Jest to serwer o tematyce survivalu z dodatkiem gildii!

Z nami będziesz się bawił i mógł cieszyć z gry!

Nasze grono doświadczonej administracji zapewni Ci pomoc oraz wiele przygód!

Może i jest wiele równo uprawnych i podobnych serwerów do naszego, ale

na pewno nie jest identyczny, mamy wiele nowości !

» IP: dc.ench.pl lub gs8.enderchest.pl:25596

» SLOTY:  100

» AUTORYZACJA: PREMIUM / NON - PREMIUM

» WERSJA: 1.7

» TYP SERWERA: SURVIVAL + GILDIE

» NETHER: TAK

» POTWORY: TAK

» PVP: TAK

Spawn na serwerze jest mały i skromny.

Informacji jest wystarczająco!

Rozgrywka jest na zasadzie gildii: 

możliwości powiększenia gildi

informacje o gildii

ranking gildii i graczy

Drop na serwerze jest mega

w procentach powyżej 15 również Jest dopasowany pod serwer i jego typ by graczom się on

nie znudził. Po wejściu dokładnie zobaczycie jaki on jest !

Na serwerze jest dwóch właścicieli,

również pomocników.

Jeśli dobrze pójdzie w trakcie edycji będzie rekrutacja

do administracji serwera na helperów czy moderatorów.

Rekrutacja ON na Budowniczego

Podania pisz pod spodem : Nick/Wiek/SS z twojej budowli !

Opublikowano

Grafika podpierdolona z mojego tematu. @prawa autorskie. Grafika należy do mnie, a nie do twoich kolegów. ;) Pozdrawiam, z moderatorem już to sobie wyjaśniliśmy. 

http://www.mpcforum.pl/topic/1327084-easypower/#entry11309535

+ double temat z innym serwerem.

http://www.mpcforum.pl/topic/1350902-kit-pvp/#entry11491958

PC spec: MONITOR: 1. ASUS 27' 2. BenQ 24'
PHONE:   LG G3/G4  | CPU; Intel i7 |  RAM; KINGSTON 16GB HypX (2x8GB)         |  PSU; Corsair AX1200i              |  GPU; GeForce GTX 980  |  CASE; SilentiumPC Gladius X80 Pure Black
MOUSE;  Zowie FK2  |  KEYBOARD; SS APEX #fnatic edition & Qpad MK-85 Pro Gaming  |  HEADPHONES; Qpad QH-85  |  MOUSEPAD; Razer Goliathus

Opublikowano

Serwer z***** regularne reklamy na moim serwerze... Co tu pisać raczej nick oprócz waszych reklam na innych serwerach no ale dobrze przyczepię się tutaj kilku spraw:
1. " dodatkiem gildii! " Coś niesamowitego! Gildie? Na serio? Nie możliwe... Nigdzie tego nie widziałem.
2. " bawił i mógł cieszyć z gry! " Chyba śmiać się z waszej niedorośniętej gimbusowskiej administracji.
3. " Nasze grono doświadczonej administracji zapewni Ci pomoc oraz wiele przygód! "  doświadczonej? Haha ciekawe w czym chyba w profesjonalnym reklamowaniu się na innych serwerach wykorzystując znaki specjalne raczej tylko tyle.
4. " Może i jest wiele równo uprawnych i podobnych serwerów do naszego, ale

na pewno nie jest identyczny, mamy wiele nowości ! " Wiele takich 'samych' nowości jakie są na wszystkich serwerach survival.
5. " Rozgrywka jest na zasadzie gildii: " Oj chyba kolega chciał coś jeszcze dopisać po ":" ale zapomniał lub wie że niemal każdy serwer posiada ten plugin.
6. " Drop na serwerze jest mega

w procentach powyżej 15 również Jest dopasowany pod serwer i jego typ " Survival z mega dropem? Oh a to nowość tylko szkoda że stworzono już specjalną nazwę dla tego typów serwerów jaką jest easy survival no to oznacza że cała publikacja jest nie do tematu...
7. " Rekrutacja ON na Budowniczego

Podania pisz pod spodem : Nick/Wiek/SS z twojej budowli ! " Od tego jest chyba odpowiedni temat.
---------------------
Slim.

Opublikowano

Serwer z***** regularne reklamy na moim serwerze... Co tu pisać raczej nick oprócz waszych reklam na innych serwerach no ale dobrze przyczepię się tutaj kilku spraw:

1. " dodatkiem gildii! " Coś niesamowitego! Gildie? Na serio? Nie możliwe... Nigdzie tego nie widziałem.

2. " bawił i mógł cieszyć z gry! " Chyba śmiać się z waszej niedorośniętej gimbusowskiej administracji.

3. " Nasze grono doświadczonej administracji zapewni Ci pomoc oraz wiele przygód! "  doświadczonej? Haha ciekawe w czym chyba w profesjonalnym reklamowaniu się na innych serwerach wykorzystując znaki specjalne raczej tylko tyle.

4. " Może i jest wiele równo uprawnych i podobnych serwerów do naszego, ale

na pewno nie jest identyczny, mamy wiele nowości ! " Wiele takich 'samych' nowości jakie są na wszystkich serwerach survival.

5. " Rozgrywka jest na zasadzie gildii: " Oj chyba kolega chciał coś jeszcze dopisać po ":" ale zapomniał lub wie że niemal każdy serwer posiada ten plugin.

6. " Drop na serwerze jest mega

w procentach powyżej 15 również Jest dopasowany pod serwer i jego typ " Survival z mega dropem? Oh a to nowość tylko szkoda że stworzono już specjalną nazwę dla tego typów serwerów jaką jest easy survival no to oznacza że cała publikacja jest nie do tematu...

7. " Rekrutacja ON na Budowniczego

Podania pisz pod spodem : Nick/Wiek/SS z twojej budowli ! " Od tego jest chyba odpowiedni temat.

---------------------

Slim.

HAHAHA, tak sobie tera przejrzałem moją starą reklamę serwera, wszystko jest zerżnięte to co wypisałeś z mojego tematu, leciutko zmienione pierwsze zdanie. ;)

I nic więcej, serwer sobie jak każdy, który teraz powstaje, jest żałosny i po prostu zerżnięte jest wszystko z mojego tematu.

http://www.mpcforum.pl/topic/1327084-easypower/#entry11309535

PHONE:   LG G3/G4  | CPU; Intel i7 |  RAM; KINGSTON 16GB HypX (2x8GB)         |  PSU; Corsair AX1200i              |  GPU; GeForce GTX 980  |  CASE; SilentiumPC Gladius X80 Pure Black
MOUSE;  Zowie FK2  |  KEYBOARD; SS APEX #fnatic edition & Qpad MK-85 Pro Gaming  |  HEADPHONES; Qpad QH-85  |  MOUSEPAD; Razer Goliathus

Opublikowano

haha ze co? grafika ?? hahaha te : >> to z tablica znakow pedale :PP a ta czcionka to mozesz se wybrac : jaki nieogar i jeszcze reklamuje inne serwery z takimi gosciami to trzeba ostro : < [ nieogar i tylko obrazaja] > :

ref

Wszystko dziala! Wejdz na nasz serwer !

Opublikowano

Wasz serwer to gówno i nic więcej.

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

Serwer do dupy, jak i jego prezentacja. Administracja na /invsee zaje*** mi ekwipunek i teraz proszę.

Pluginy - same deafulty ściągnięte z bukkita.­

Bez nazwy-2.png

Opublikowano

Serwer do dupy, jak i jego prezentacja. Administracja na /invsee zaje*** mi ekwipunek i teraz proszę.

Pluginy - same deafulty ściągnięte z bukkita.­

Sam jestes do dupy ? prezentacja epicka! Mamy 2 Wlascicieli , nie mamy adminow , wiec nie wymyslaj historii ze ktos ci eq zabral , jak na pvp dedles to nie masz ! , pluginy z bukkita , hahahaha nie tylko , wiekszosc to skrypty baranie :P

NIE WBILES I OCENIASZ , masz raporta :

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...