Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Scammowanie

BarteoPL

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

1. Nie scamuj.

2. Nie ma jako takiego skutecznego sposobu na scamowanie.

3. Jak ktoś daje się oscamować przez klikanie w linki albo wierzy, że jak zaakceptuje wymianę dostanie euro to zasługuje na oscamowanie.

graphic.pnggraphic.png

• 9 miesięcy temu...
Opublikowano

Zjebany dzieciak od minecrafta Stuu Games kupił CS:GO i ten dzieciak także, bo chce być fajny, i chwalić się kolegom w klasie, że jest bogatszy od nich bo ma pikselowe kolorki do broni

@topic, za darmo nikogo nie oscammujesz, nie zalecam, no chyba że chcesz dostać paskiem od rodziców że policja pod twoim domem będzie :)

76561198230710648.png

Opublikowano

Czyli np typ dostanie bana na trejdy tak? Nie vaca?

Jeśli kogoś oscamujesz to ta osoba może nawet zgłosić cię na policję i wtedy masz przejebane :)

@topic

Scamują największe ścierwa.

Jeśli tak bardzo chcesz mieć fajne skiny to się postaraj, ja w miesiąc z 5-ciu € zrobiłem 184€ na betowaniu meczy, da się? Da się!

Wystarczy tylko chcieć i trochę znać się na drużynach...

fPySbep.jpg

Opublikowano

Jeśli kogoś oscamujesz to ta osoba może nawet zgłosić cię na policję i wtedy masz przejebane :)

@topic

Scamują największe ścierwa.

Jeśli tak bardzo chcesz mieć fajne skiny to się postaraj, ja w miesiąc z 5-ciu € zrobiłem 184€ na betowaniu meczy, da się? Da się!

Wystarczy tylko chcieć i trochę znać się na drużynach...

Ale to jest czysty fart, nie możesz znać się na drużynach i wszystko wygrywać.. albo wygrasz albo przegrasz, zależy od farta.

A co do scamowania to byłoby mi nawet wstyd kogoś okraść i myśleć nawet o tym, stary tutaj odpowiedzi nie dostaniesz na 100% jak scamować.

Opublikowano

Oskamować się praktycznie nie da bo ludzie się już wyczulili na takie boty co cię zapraszają a potem cześć chcesz ten nóż (link) bla bal bla. Nie skamuj bo to nic miłego i tylko pokazuje jak "żałosny" jesteś

Opublikowano

­

Czyli np typ dostanie bana na trejdy tak? Nie vaca?

Tak, dostaniesz VALVE ANTI CHEAT za oszukanie na wymianie xD

@top kolejny dzieciak, któremu matka uniemożliwiła kradzież pieniędzy z portfela, więc musi jakoś inaczej zdobyć kolorowe skórki do broni.

Nie scamuj, bo w końcu źle się to skończy, a nie chcesz mieć tego uczucia, że jesteś jeb*nym złodziejem i żyjesz w więzieniu z pieniędzy uczciwych obywateli tego jakże pięknego kraju.

tenor.gif

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...