Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Animacja prezentująca serwer - pierwsza taka POLSKA animacja!

Eryk0201

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Chciałbym pokazać wam animację prezentującą serwer Enderpearl

Animacja jest wykonana całkowicie przez mojego młodszego brata i musicie przyznać, że wygląda świetnie!

W internecie brakuje polskich animacji. Myślę, że ta rozpocznie ich napływ na jego kanale :)

Co o niej myślicie?

Opublikowano

Gratulacje dla młodszego brata!!:)

Myślę, że to najlepsza z jednych polski animacji do tych czas.

Niech brat się stara i ponawia swoją umiejętność tego co robi ;)

Opublikowano

oprócz tego że niektóre elementy budowli w filmie rozpoznaje z mcplanet (statek xD)wszystko wydaje sie być git, troche może wnerwiać działanie tych animacji a dokładnie to że wolno ale to strasznie wolno sa one wykonywane przez postacie. No i podkład muzyczny nie jest zbyt dobry.

Po co istnieje to forum? Dla dzieci?

Opublikowano

Animacja bardzo dobra, ale niestety niektóre momenty bym wywalił, albo bardziej dopracował.

Można wiedzieć ile czasu twój młodszy brat poświęcił na przygotowanie prezentacji?

9/10 ;)

Opublikowano

Animacja bardzo dobra, ale niestety niektóre momenty bym wywalił, albo bardziej dopracował.

Można wiedzieć ile czasu twój młodszy brat poświęcił na przygotowanie prezentacji?

9/10 ;)

Animację zaczął robić jakieś pół roku temu, ale samej pracy było niewiele. Nie śpieszyło nam się z serwerem. Czasem robił codziennie, czasem przez miesiąc nic. Można powiedzieć, że zrobienie całej animacji trwało jakieś 2-2,5 miesiąca.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...