Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[SZUKAM]PLUGINY! Tirexy, xcrGuilds! XD

Rocketovsky

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, tak jak w temacie. Szukam tych pluginów poniewaz ucze sie javy i chcialbym podejrzec kod tych pluginów i napisać jakis swój :) jesli masz takie no to SKYPE: dawid.listowski :) Pozdro 600.

Opublikowano

Bez podstaw daleko nie zajdziesz. Dużo Ci da bukkit API jak z pewnością Javy nie znasz. Na początku jak byś zdekomplikował jakiś plugin napisałbyś drugi swój? Wątpie w to (uczysz się javy a bierzesz się za większe pl), co najmniej ctrl+c [+] ctrl+v? I byś bez podstaw próbował kodu nauczyć się na pamięć nie rozumiejąc go?

! www.javastart.pl !

Wypromuje twój serwer minecraft na mclista :)

* 1000 diamentów w niecałe 24h,

* Twoj serwer znajdzie sie na 1 stronie,

* Po wiecej informacji zapraszam na PW,

¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤

Opublikowano

@Rocketovsky

Po co ci plugin tirexa?

90% kodu z xcr, a 3% dodanego kodu to backdory ;).

Nikt Ci ich prawdopodobnie nie udostępni, gdyż może mieć przez to problemy z prawem. Możesz poszukać, na mojej chmurze mam paczkę pod nazwą "paczka serwerowa tirex ge%&cha", nie pamiętam skąd mam te pliki ale kiedyś były dostępne to pobrałem w celu przejrzenia kodu, może znajdziesz gdzieś ta paczkę wpisując to.

~Pozdrawiam

logo-mpc.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...