Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Zmienne IP rozkminka

Bobson.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siema.\

Posiadam zimienne ip ponieważ mam internet w orange i chciaym was zapytać czy jeśli zrobię sobie 2 konta i na jednym będę farmił na cheatach i giftował sobie bronie etc. na konto główne to jest możliwe że wyłapę bana ? 

2utq9g5.png b6u4qg.png
Opublikowano

W jakiś sposób jest to możliwe, lecz ciężko ci będzie znaleźć działające hacki, co tydzień aktualizacja więc bez sensu, jeśli się nie myle to ty, który wróciłeś na CAE. Powodzenia .

Opublikowano

Po za tym wyżej, jak chcesz sobie giftować bronie?  :huh:  skoro teraz jedyna opcja zakupu broni jest poprzez nx, za gp możesz sobie tylko wynająć  B)

3JcjhIq.png
Pomogłem? Daj "Lubię to", to nic nie kosztuje...
MyAnimeList

Opublikowano

No teraz w przeciwieństwie do przeszłości CA jest fajne. Bo na cheaterów się nie trafia, a często coś dodają :D

ARIONE-MINI.png

Opublikowano

Nie fajnie, że nie można giftać broni za gp. Tylko ghost keye się da lub za nx.

Nie wiem czy ci to coś da. Bo jeśli w jednym dniu pograsz na 2 kontach, i wyłapią, że na jednym cheatujesz to masz zbanowane konto, a mogą sprawdzić czy na tym ip co dostałeś Bana jest jeszcze inne konto. Zresztą, i tak nie zdążysz wbić tego lvla od którego można wysyłać keye, na hackach bo cię już zbanują.

Co do hacków niw byłbym taki pewny. Obawiam się, że ktoś wymyślił nowe hacki do CA i po tym spokojnym sezonie znowu będzie plaga cheatów :(

Dzisiaj zagrałem wyścig zbrojeń, typek miał lvl niski- szeregowy

A strzelał do mnie zawsze celnie, nie pudłując. Nawet od tyłu strzelałem, i zdążył mnie zabić nie wiadomo jak.

Coś tak jakby Auto aiming

Oczekujesz ode mnie odpowiedzi? Wpisz: @rob99ert w poście, a się odezwę.

281sztz.jpg

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Dostaniesz bana bo masz hacki na kompie.Jeśli masz hacki do innej gry to w ca i tak wyłapiesz bana bo oni w regulaminie mają zakazane wszystkie rodzaje ja raz dostałem bana za fishbota do metka albo cheat engine :)

Opublikowano

Dokładnie. Przed zalogowaniem się na to swoje główne konto musiałbyś najpierw wywalić wszystkie hacki z pc no i przeczyścić. Wtedy powinno dostać tylko to na którym hackowałeś za game logi. Raczej nie warto, ft z deczka nieopłacalny w dzisiejszych czasach. W weekendy są exp eventy (600/300/100%) więc wystarczy poodpalać takiego qr kilka razy bez żadnego eq nawet i o wiele lepsze efekty niż na ft z hackiem, w dodatku bana nie wyłapiesz (no chyba że pwr lvl..)

Dzisiaj zagrałem wyścig zbrojeń, typek miał lvl niski- szeregowy

A strzelał do mnie zawsze celnie, nie pudłując. Nawet od tyłu strzelałem, i zdążył mnie zabić nie wiadomo jak.

Coś tak jakby Auto aiming

Należysz do jednej z miliona osób które gdy tylko dostaną elite kickają każdego kto zabije ich dwa razy pod rząd i ma lepsze staty od nich samych.

PS. masz tu przykład Ready_To_Battle, unfair rules + nawet z tym sobie nie radzą i kickają innych =] Od tych Twoich "podejrzeń" się zaczyna a na elite abuse się kończy.

Opublikowano

Selweron, ja gram w CA dooosyć długo, i kiedyś sam używałem hacków, za co dostałem słusznego Bana. Jednak wtedy wiedziałem jak działają przeróżne hacki, dlatego wiem, że większość juz nie gra a nawet nie może cisnąć na haksach. Dlatego nigdy nie posądzam nikogo o hacki bez opini, natomiast ten typek opisany przeze mnie przesadzał. Szkoda, że nie nagrywałem, bo mi fpsy spadają niestety :(

Co do elity:

Nigdy nie lubiałem ani nie nie potrzebuje elity. Moim zdaniem elita jest nieuczciwa, bo tak jak to opisałeś ludzie kickają dobrych graczy. Np. wczoraj na Eli pro byłem sam vs 7bo grałem z jakimiś słabymi noobkami. Po zrobieniu ultra. kill z dwoma headdhotami elita mnie oczywiście kickneła. Kiedy ktoś robi vote kick, zawsze daje F6 jeśli ktoś gra dobrze, albo nie widziałem aby coś złego robił.

Z resztą ja elity nigdy nie używam.

Oczekujesz ode mnie odpowiedzi? Wpisz: @rob99ert w poście, a się odezwę.

281sztz.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...