Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Easy peasy bans

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Czesc chlopaczki :D

6k na skiny poszlo...

nie uzywalem exploitow odpalilelm lola popraz pierwszy od 3 miesieacy + odpalilem bola xD 

ban w lobby

post-1223467-0-52474500-1420831631_thumb.png

lubie sie spowolnic

• Odpowiedzi 60
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Nie jesteś sam :D - Ostatni raz na bolu grałem w pod koniec października, wbijam dziś na maila a tu ban :D

Opublikowano

Gorzej wam napisze :) Coś wprowadzili teraz :) Pograłem sobie w lola, git supcio, wylogowałem, zalogowałem, włączyłem BoL'a, lecz się rozmyślałem i wyszedłem z gry.. Wchodzę za 5minut, a tam banik :P Nawet nie zagrałem, beka :D Widocznie teraz coś wprowadzili przed chwilą... No ale... jakieś 1000 zł na skiny poszło, POZDRO ! ;)

Opublikowano

"Greetings *****,

Actions that have been performed on your account are in violation of the League of Legends Terms of Use. You can review these terms at http://www.leagueoflegends.com/legal/termsofuse

Due to the severity of this violation, your League of Legends account has been banned until Sun Feb 22 22:22:22 PST 2201

If you have any questions, contact our Player Support team at https://support.leagueoflegends.com/home

Riot Games Player Support"

ZAJEBISCIE

Opublikowano

Było miło, lecz BoL coś zawinił i go wykryło :( Głupie gówienko :( A nie grałem na BoL'u nawet ... tylko odpaliłem go, przelogowałem się i banik.. Ło jprdl :D

Opublikowano

Ktoś to pisał gdzieś że to za Reffy/Programy Trzecie...j**** LoL'a i tak miałem konto sprzedać

Opublikowano

haha :D i ja też dostałem bana.. ale tylko na jednym koncie. Więc nie wiem o co chodzi. na dwóch innych nie

przypuszczam że tu chodzi o ostatnie kilka dni. Ci co grali w ostatnich dniach mają bana.

Pomogłem ? Like ! :)

Opublikowano

niekoniecznie Ci co grali na dniach, na koncie mojego kolegi, który grał na bolu 3 razy w okolicach października jest ban, więc pozdrawiam. :D

Opublikowano

ja grałem pół roku temu na bolu
teraz na l# pykam i dalej nic ... 

----------------------------------
01 - Operating System
----------------------------------

0101 - Operating System         : Windows 7 Ultimate 32-bit (6.1, Build 7601) Service Pack 1 (7601.win7sp1_gdr.140303-2144)
0102 - Language                     : Polish (Regional Setting: Polish)
0103 - BIOS                             : Award Modular BIOS v6.00PG
0104 - Processor                     : Intel® Core2 Quad CPU    Q6600  @ 2.40GHz (4 CPUs), ~2.4GHz
0105 - Memory                         : 3072MB RAM
0106 - Available OS Memory   : 3070MB RAM
0107 - Page File                      : 2580MB used, 3559MB available
0108 - Windows Dir                 : E:\Windows
0109 - DirectX Version            : DirectX 11
0110 - DX Setup Parameters   : Not found
0111 - User DPI Setting           : Using System DPI
0112 - System DPI Setting       : 96 DPI (100 percent)
0113 - DWM DPI Scaling         : Disabled
0114 - DxDiag Version             : 6.01.7601.17514

76561198045525575.png
Opublikowano

Też dostałem bana lecz niesadze ze za bola ban, lecz na tym samym koncie mialem robione refflinki. A drugie konto ktore uzywalem tez bola niema bana wiec na 99% to za refflinki wszyscy dostali nie za bola

Opublikowano

BANY SA ZA BOLA K***A MAC

JA CODZIENNIE UZYWALEM BOLA I MAM BANA A NIE ROBIŁEM REFLINKOW

MOJ BRAT TEZ REFOW NIE ROBIL  A GRAL NA BOLU OSTATNIO 2 MIESIACE TEMU A TEZ MA PERMA

TO SĄ BANY ZA BOLA, I TO NAWET BARDZO STARE

Opublikowano

czyli po prostu nie ma zasady. dlaczego jest ban . Nie którzy mają farta a inni nie. :D ja się cieszę że chociaż dwa konta ocalały no ale diamentu szkoda :/ i tych skinów najbardziej...

Pomogłem ? Like ! :)

Opublikowano

BANY SA ZA BOLA K***A MAC

JA CODZIENNIE UZYWALEM BOLA I MAM BANA A NIE ROBIŁEM REFLINKOW

MOJ BRAT TEZ REFOW NIE ROBIL  A GRAL NA BOLU OSTATNIO 2 MIESIACE TEMU A TEZ MA PERMA

TO SĄ BANY ZA BOLA, I TO NAWET BARDZO STARE

Gowno wiesz, uzywalem BoLa/l# i bana jak nie było tak nie ma. To chodzi o coś innego

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...