Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Wyłączenie klawisza FN na klawiaturze Logitech

szatan999

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, pewnie zaraz mi ktoś na pisze ze szukanie w googlach nie boli ale szukałem.... wszędzie są klawiatury laptopowe, a nie ma normalnych do pc chodz mogłem pominąć... szukałem jak wyłączyć ale nie znalazłem... wciskanie klawisza FN a do tego któregoś z funkcyjnych w grach trochę przeszkadza.... w biose chcialem poszukac i tam ewentualnie wyłączyć ale nie moge tam takiego czegoś znależć... mam Gigabyte Dual-Biosa... prosze o pomoc jakaś dobrą dusze jak to wyłączyć...

Opublikowano

Chodzi mi o to żeby np wcisnąc Alt+F4 musze niacisnąc jeszcze przycisk FN i tak też to działa w niektórych grach że musze FN nacisnąc i dopiero przyciski F żeby zadziałało... a chciałbym żeby po prostu bez wciskania FN działały... ewentualnie pozostaje wrócenie do klawiatury bez przycisku FN ale zmienianie specjalnie na gry trochę będzie problematyczne....

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...