Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[SS] Exorian.pl - System Teleportacji

★ WINCHESTER ★

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Mapka ładna, animacja not soł mucz.

ps. animacja jest zamaist loadingu ? czy jest animacja i potem przechodzi do loadingu ?

Opublikowano

ps. animacja jest zamaist loadingu ? czy jest animacja i potem przechodzi do loadingu ?

Efekt teleportacji towarzyszy postaci, jedynie podczas wyboru miejsca podróży.

Dopiero po tym następuje przenoszenie do wybranej lokacji, czyli pojawia się okno ładowania.

A start? :P

Nie spieszymy się ze startem serwera, więc jeszcze troszkę trzeba zaczekać.

Animacja teleportacji ********* z lola ;P

Niestety nie wiem co miałeś na myśli pisząc ten post, ponieważ nie grałem w tę grę,

a sam efekt jest połączeniem kilku standardowych efektów, które zostały przeze mnie

lekko edytowane na potrzeby systemu teleportacji.

Opublikowano

Wprowadzacie coś, czego nikt by pewnie nie zrobił. Chłopaki, to może być nie tylko serwer, ale odzwierciedlenie innej gry :D

ARIONE-MINI.png

Opublikowano

Wprowadzacie coś, czego nikt by pewnie nie zrobił. Chłopaki, to może być nie tylko serwer, ale odzwierciedlenie innej gry :D

Przez te soruce teraz można wszystko zrobić, nie zawsze musi działać tak samo.. Ważne, że tak samo wygląda. Kiedyś jak trzeba było pisać liby, a jeszcze wcześniej robić dify i miejsce na nie w game to było coś unikalnego, nie osiągalne dla innych. :)

50596142255057180250.png

Opublikowano

Bylo to juz na jakims serwie ale nie pamietam na jakim. Kilkalo sie tab i mozna bylo wybrac dokad chce sie tepnac.Ladna animacja :)

sygna.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...