Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 55
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Serwer jak najbardziej polecam. Dużo dobrych modów, dopracowana konfiguracja. Administratorzy świetnie spisują się w swojej roli. Zapraszam każdego kto ma dość zwykłego, nudnego Minecrafta, tu na pewno znajdziecie coś dla siebie.

bipsMal.png

Opublikowano

Capacitor Bank Crashuje:)

Pracuje caly czas nad tym;)

Nie dlugo powinna byc mala aktualizacja oraz wlaczony serwer:)

1390144171-U592769.png

Opublikowano

@Liukaner

Blad podczas renderowania jakiegos bloku z nowego Chisel'a ;)

Tak energized void stone czy jakoś tak. Usunąłem i jest ok :)

Polecam serwer.

A i pytanko: dodacie jakieś ciekawe mody? Bo już nudą wieje...

Opublikowano

Serwer fajny ale...

Brakuje dodatków do forestry, thaumcrafta.

480h na powiększenie działki o 12 kratek to za dużo, sam mam 100H na serwie i stwierdzam że 100-150H by wystarczało.

Bardzo mało widoczni administratorzy, praktycznie was nie widać na serwerze. O ile Hanagar codziennie wbija to reszta niezbyt. Nie widziałem jeszcze na serwerze takich członków administracji(wymienionych w prezentacji): HusamPL, Johnny(widziałem na TS), Sabraia, Wilsonblick. 

A zablokowanie moleculara to głupi pomysł bo jakiś debil wrzucił tam 3 stacki irona! I ja teraz swoim prądem musze przerobić to na iridium zebym mogl sobie zrobić platinium. A każda sztuka iridium to 9kk EU -.- więc wywalam w błoto już 1.700.000.000 EU i dalej nie robi mi sie platyna.

Edit: Platyna sie robi ale bym czekał jeszcze 2 dni bo było duzo więcej...

A co do modów to przydałyby się:

Aroma1997 Dimensional world

RotaryCraft

Steves Carts

NetherOres

DartCraft

MystCraft

Opublikowano

Serwer fajny ale...

Brakuje dodatków do forestry, thaumcrafta.

480h na powiększenie działki o 12 kratek to za dużo, sam mam 100H na serwie i stwierdzam że 100-150H by wystarczało.

Bardzo mało widoczni administratorzy, praktycznie was nie widać na serwerze. O ile Hanagar codziennie wbija to reszta niezbyt. Nie widziałem jeszcze na serwerze takich członków administracji(wymienionych w prezentacji): HusamPL, Johnny(widziałem na TS), Sabraia, Wilsonblick. 

A zablokowanie moleculara to głupi pomysł bo jakiś debil wrzucił tam 3 stacki irona! I ja teraz swoim prądem musze przerobić to na iridium zebym mogl sobie zrobić platinium. A każda sztuka iridium to 9kk EU -.- więc wywalam w błoto już 1.700.000.000 EU i dalej nie robi mi sie platyna.

Edit: Platyna sie robi ale bym czekał jeszcze 2 dni bo było duzo więcej...

A co do modów to przydałyby się:

Aroma1997 Dimensional world

RotaryCraft

Steves Carts

NetherOres

DartCraft

MystCraft

Molecular nie bedzie odblokowany gdyz nie chce odblokowywac bugu na kopiowanie przedmiotow;)

DartCraft ? Masz na 1.7.10 bo watpie;)

Powiekszenie jest o 12 kratek w kazda strone jbc:)

Czas gry wymagany na jego zdobycie prawdopodobnie zostanie zmieniony;)

1390144171-U592769.png

Opublikowano

Czy tylko ja mam problem z wejściem na serwer? Bo tak jakoś wywala błąd pod tytułem:

97253491784802541883.png

też mam ten problem znalazłeś może rozwiązanie??
Opublikowano

Molecular nie bedzie odblokowany gdyz nie chce odblokowywac bugu na kopiowanie przedmiotow;)

DartCraft ? Masz na 1.7.10 bo watpie;)

Powiekszenie jest o 12 kratek w kazda strone jbc:)

Czas gry wymagany na jego zdobycie prawdopodobnie zostanie zmieniony;)

Buga nie znałem, myślałem że już koniec tej bety dartcrafta na 1.7.10 bo to od zeszłego roku testują.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...