Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Oddam w dobre rece. - Konto margonem 40-60 lvl za darmo.

lolzere

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć,

Jako że przestałem grać w margonem chciałbym oddać za darmo konto na którym znajduje sie oto takie eq -.- :

jsLf5uG.png

Postać ma kupiony depozyt na okres jednego miesiaca, wykonane kilka questów, bron na zmiane z eventu wakacyjnego - 2 reka na pala, oraz 2 torby dodatkowe po 10miejsc oraz caly plecak miksów i dobrze ułożone umki pod expa.

Postać nie karana banem, z dodatnią iloscią reputacji na swiecie zwykłym mało zaludnionym.Klimatyczny nick, nie jakies xxdupaxx.

Jesli chcesz dostać konto to zgłoś sie na pw :), jesli nie jestes graczem który by nie chcial grac w margonem tylko okrasc ta postac itp to nawet nie pisz bo wyłapie takie cos. Szukam normalnego spokojnego wlasciciela który by chcial sobie pograc w margonem ale nie chce mu sie nabijać małych lvli tylko miec łatwy start na 50 lvlu ;p z eq. Konto mam tylko jedno wiec dostanie je jedna osoba :D , nie jest zabezpieczone emailem. Podczas rozmowy będe pytał co chcesz zrobić z kontem itp pytania będą randomowe i one zadecyduja komu oddam konto.

Macie czas na zgłoszenie się do dnia 09.01.15 - dzisiaj do godziny 24:00 na moje pw

prosze napisać dlaczego chcielibyscie to konto a ja wysle odpowiedz z pytaniem.

Jutro podam wynik.

Po co istnieje to forum? Dla dzieci?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...