Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Dziwne lagi

Hashiri

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, mam taki problem że jak gram na singlu to mam takie lagi jakby ktoś hostował serwer ze słabym internetem. Chodzi mi o to np że bije się z creeperem na chwile wszystko staje w miejscu i odrazu gine od wybuchu jak się skończy lag. Internet mam dobry, gram na wersji 1.8.1 oryginalny launcher, mam premium.

Opublikowano

Zmniejsz ustawienie Minecrafta, typu grafikę, renderowanie itd. Dodatkowo zobacz czy masz wgranego Optifine, i wyłączaj zbędne programy na swoim komputerze, a efekty przybędą i lagi znikną.

Opublikowano

Zmniejsz ustawienie Minecrafta, typu grafikę, renderowanie itd. Dodatkowo zobacz czy masz wgranego Optifine, i wyłączaj zbędne programy na swoim komputerze, a efekty przybędą i lagi znikną.

Komputer mam dobry nawet i optifine mam.

Opublikowano

Komputer mam dobry nawet i optifine mam.

To zrób tak jak pisałem wcześniej, zmniejsz w ustawieniach Minecrafta grafikę, renderowanie na OFF/Zmniejsz/Wyłącz. I oczywiście, podstawą jest wyłączenie zbędnych programów włączonych na komputerze. 

Opublikowano

To zrób tak jak pisałem wcześniej, zmniejsz w ustawieniach Minecrafta grafikę, renderowanie na OFF/Zmniejsz/Wyłącz. I oczywiście, podstawą jest wyłączenie zbędnych programów włączonych na komputerze.

Nie daje nic.
Opublikowano

­Mylisz pojęcia, internet nie ma nic do znaczenia bo grając na singu przy braku połączenia do internetu przy launcherze nie jest wymagane.

Zrób stosowne usunięcie całego folderu .minecraft i pobierz go od nowa. Niekiedy pliki nie są sobie zgodne i powodują różne błędy.

Dodając wersja 1.8.1 nie jest aż tak dobrze dopracowana.

8372383248.png
Opublikowano

­Mylisz pojęcia, internet nie ma nic do znaczenia bo grając na singu przy braku połączenia do internetu przy launcherze nie jest wymagane.

Zrób stosowne usunięcie całego folderu .minecraft i pobierz go od nowa. Niekiedy pliki nie są sobie zgodne i powodują różne błędy.

Dodając wersja 1.8.1 nie jest aż tak dobrze dopracowana.

Dzięki, pomogło. Można zamknąć.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...