Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Szukam exp bota na metin2.us tylko nie dawajcie mi loney bo mi nie dziala + bendą

Gta San Andreas download (up by me):

Witam

Jako iż nieliczni mają GTA SA, a chcieli by mieć i nie płacić pieniędzy za orginał daję wam tutaj moją domenę z uploadem gta sa. Pod tą grafiką naciskacie download i przenosi was na megaupload gdzie czekacie 60 sec i następnie pobieracie już ją na swój komputer.

ZAKAZ KOPIOWANIA NA INNE FORA BEZ MOJEJ ZGODY!!!

Gdy się skończy upload proszę pisać pw up-nę nowy.

http://gtasanandreasgame.cba.pl/

seeeey.jpg

Nie trawię...

Opublikowano

Szukam exp bota na metin2.us tylko nie dawajcie mi loney bo mi nie dziala + bendą

Cerrid, bo moze wzieles zlego loneya? zobacz temat EXPBOT Loney na globalne serwery.

[LINK]

Opublikowano

Serv ja korzystalem z tego na globale na us od gf'a i raz gralem pozniej wylaczylem gre , a pozniej wlaczajac bota nic sie nie dzieje nie uruchamia sie po prostu

Opublikowano

To nie na tego US'a. Jemu chodzi o Metin2.US, a nie Metin2.Com. Owy expbot nie istnieje, przynajmniej się nie spotkałem.

Opublikowano

Ja jebie... jest taka strona jak metin2.us? ...

Bot działa na Amerykańskiego metina od GameForge (www.metin2.com). Upewnij się, że pobierasz odpowiednią wersję a nie na np uk czy pl.

Ta cierpliwa sygnatura czeka na wenę jego właściciela. :-)

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...