Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Dostęp do testów

yokize

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam mam wielką prośbę dla osób co dostały się do Alfy ale uznali ze gra nie jest dla nich, czy znajdzie sie jakiś osobnik co udostępnił by konto na pare godzin ? mam zarezerwowane 4 konta i na zadnym nie dostalem zaproszenia od początku trwania alfy więc jak wyjdzie CBT nie licze na szybki dostęp, wiec wychodze do was z zapytaniem czy znajdzie sie jakas osoba co pozwolila by mi rozegrać pare meczyków do przetestowania czy ten klimat mi wgl odpowiada i czy nie czekam na gruszki na wierzbie ...

Temat jak i prosba moze i słabe ale czekam tak długo z brakiem efektu że straciłem wiare ze dostane dostep wiec to juz akt desperacji ze pisze tutaj takie coś ^^

76561198013232167.png

Opublikowano

Nikt Ci nie pożyczy swojej wersji, bo może mieć ­ tam również inne gry. Popytaj się w śród znajomych może oni mają dostęp do gry i Ci pożyczą na czas do kiedy nie zdobędziesz go. Na twoim miejscu cierpliwie bym czekał. Ja sam również nie dostałem dostępu, ale nie pozostaje mi nic innego do roboty jak tylko czekać, może będzie kolejna seria kluczy rozsyłana i akurat się załapię :D

1395260643-U652798.jpg

554731419262342652798.jpeg
Opublikowano

Wątpię, szanse są bardzooo małe. Lepiej jeszcze poczekaj bo jak nazwa mówi za siebie - alfa, rozgrywka może się zmienić. ;)

Opublikowano

Ogólnie proponuje brać udział w tych ich "konkursach" typu napisz coś tam i coś tam. Ja brałem w czymś takim udział i dostałem dostęp do alfy.

Opublikowano

czyli narazie tylko NA dostała fale dostępu z okazji wejścia gry w CB a EU jutro tak?

Tak, robią to regionami.Najpierw Ameryka potem Europa, a na koniec Azja czy coś takiego.

5888514676564911133202.gif

Opublikowano

Jestem zapisany na 3 kontach odkąd wystartowały zapisy do bety a i tak nie dostałem dostępu na każdym koncie, nie wiem od czego to zależy. Niektórzy zapiszą się i dostaną po miesiącu..

tumblr_nu2fu56gEN1tj1rj6o2_500.png&ehk=7

Opublikowano

Jestem zapisany na 3 kontach odkąd wystartowały zapisy do bety a i tak nie dostałem dostępu na każdym koncie, nie wiem od czego to zależy. Niektórzy zapiszą się i dostaną po miesiącu..

Wszystko jest losowe nie ma znaczenia czy masz kupione gry czy nie. Zresztą  prawdopodobnie Blizz daje dostęp falami np. co kilka godzin, żeby nie było przeciążenia serwerów, więc jest jeszcze szansa :)

5888514676564911133202.gif

Opublikowano

ta to jest posrane dostałem na koncie gdzie mam tylko diablo 2, a na drugim gdzie wow, sc2, diablo 3 nie dostałem ;v

no ale cóż element losowości -_-

Bum Bum Titiriti

Opublikowano

ta to jest posrane dostałem na koncie gdzie mam tylko diablo 2, a na drugim gdzie wow, sc2, diablo 3 nie dostałem ;v

no ale cóż element losowości -_-

dostałeś dostęp do HotSa i jeszcze narzekasz... :D

ja juz czekam około rok na 3 kontach.. 

Opublikowano

Dzisiaj kolejne konta dostały dostęp w tym moje. 

Posiadam tylko Herthstona na nim, a się dostałem, więc cud :D

exKidMod 4Story | Redaktor 4Story

Lord Phoenix | The Phoenix | Falem

Opublikowano

Dzisiaj kolejne konta dostały dostęp w tym moje. 

Posiadam tylko Herthstona na nim, a się dostałem, więc cud :D

No niestety każdy dostał tą ikonkę ;) , gra za 35 EU warto czy nie zależy...

"Zamilcz Chłopie zanim Cię zakopie" 52 Dębiec

Opublikowano

Jaką ikonkę? Gra normalnie działa i nic nie musiałem za 35 euro kupować:

w68an5.jpg

Mój kumpel, który mi o tym powiedział ma tylko opcję zakupu, a ja miałem zainstalowania :D

Opublikowano

Jaką ikonkę? Gra normalnie działa i nic nie musiałem za 35 euro kupować:

w68an5.jpg

Mój kumpel, który mi o tym powiedział ma tylko opcję zakupu, a ja miałem zainstalowania :D

po prostu musiałeś akurat dostać dostęp :)

Opublikowano

Jednak chyba nie mam dostępu. Logując się na konto w grze pisze, że nie mam licencji a na pewno wpisuje dobre passy. Jeżeli ktoś wie o co chodzi to PW. 

Opublikowano

Jednak chyba nie mam dostępu. Logując się na konto w grze pisze, że nie mam licencji a na pewno wpisuje dobre passy. Jeżeli ktoś wie o co chodzi to PW. 

Musisz odczekać 24-48 /h. Jeżeli po tym znowu otrzymasz taka informacje niestety ale nie masz dostepu do gry . Ja otrzymałem dostęp i z gry szczerze mówiąc jestem zadowolony, jeżeli chodzi o wypełnianie jakiś konkursów itp nie prawda .... po prostu trzeba było kupować gry lub chociaż 1 grę od razu po wejściu do sklepów i dostaniesz dostęp. Ja tak dostałem.

Opublikowano

Tak, klucze są rozdawane do końca stycznia z CAŁKOWITĄ losowością. Nie ma znaczenia czy masz wszystkie gry blizzarda czy 0, jesteś na równych szansach. Pakiet założycielski można kupić jeżeli komuś zależy na dostępie i nie trafił mu się klucz. Podobno bohaterowie i dodatkowe przedmioty przewyższają wartość tego jakbyśmy kupowali je oddzielnie w grze. 

1364561328-U384748.png

sygna by b4rt4z

Opublikowano

Tak, klucze są rozdawane do końca stycznia z CAŁKOWITĄ losowością. Nie ma znaczenia czy masz wszystkie gry blizzarda czy 0, jesteś na równych szansach. Pakiet założycielski można kupić jeżeli komuś zależy na dostępie i nie trafił mu się klucz. Podobno bohaterowie i dodatkowe przedmioty przewyższają wartość tego jakbyśmy kupowali je oddzielnie w grze. 

To jest prawda, ale prawdziwa prawda jest taka że ten pakiet jest beznadziejny. Pozytywami tego pakietu jest 2,5k Golda ( to jest bardzo dużo kasy w tej grze), key, oraz z*******y wierzchowiec :) reszta w sumie powiem szczerze jeżeli chodzi o bohaterów z mojego punktu widzenia nie przydatne ale mogę się mylić.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...