Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Jaki czołg do zarabiania

Danielb272

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć mam problem z wyborem czołgów w wot nie mam kasy dlatego chce kupić zarabiacz nie premium 6 tier-u ale nie wiem co zdecydować czy t-34-85 czy kv-85 liczę na waszą pomoc :)

Opublikowano

Najlepiej t37 i twierdze na 6. Z kontem premium średnio 30k+ za bitwę a bitwa trwa 3 minuty. A na randomy to t-150 polecam.

Opublikowano

Wy niewiecie co mówicie... Mam ~500 bitew na kv-1 i bitwy są prawie tylko na VII i VI. Jak wywali na V to cud a mam 4500 bitew i 1200 wn8. Lepiej brać churchilla albo t37

Opublikowano

a co powiesz na np mt-25 

Nie nadaje się do zarobku, to nie czołg do robienia dmg, nie z tym działkiem. Po spocie może coś, ale co na takim himku będziesz spotować.

KV-1, BDR, T1 HT, tyle w temacie.

Opublikowano

Nie nadaje się do zarobku, to nie czołg do robienia dmg, nie z tym działkiem. Po spocie może coś, ale co na takim himku będziesz spotować.

KV-1, BDR, T1 HT, tyle w temacie.

t1 ht kupiłem wczoraj i narazie jest stokowy 

Opublikowano

a co powiesz na np mt-25 

To jest chyba najgorszy czołg do zarabiania jaki został wymieniony w tym temacie pomijając już fakt, że jest dość ciężki w grze.

@ topic

Idź lepiej w linię francuskich ciężkich, po BDRze (V) masz ARL44 (VI) który jak pamiętam najlepiej zarabia ze wszystkich VI i ma dość przyzwoite parametry.

Nie rozumiem czemu każdy twierdzi, że do zarabiania musi być koniecznie V kiedy nawet przeciętny gracz na VI tierach zarobi lepiej nie wspominając o tym, że VI są dużo przyjemniejsze od V np. stary sport (pamiętamy :c ), hellcat (wciąż jest dość grywalną maszyną) czy kromka.

Co do sporta- prawda, nie zarabiał on najlepiej ale przynajmniej uczył myśleć a nie napierdalać w kamienie jak na pierwszych tierach. Wystarczyło wiedzieć kiedy strzelać i jak strzelać a hajs się zgadzał inaczej, szkoda ale właśnie straciłeś 1k srebra za "cień bramki".

Hellcat- genialne działo, dobra (kiedyś) mobilność i przede wszystkim tanie pociski

Kromka- mobilność, zjadliwe działo, raczej nie dla początkującego gracza.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...