Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Poradnik jak zrobić drake na 3 lvl

kacperer12

Rekomendowane odpowiedzi

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Ale takie robienie drakow na 3 poziomie nie daje nic w zasadzie ; D Skupiając się przez długi czas na smoku nie ma czasu na pomoc sojusznikom a enymy jungler ma free ganki bez narażenia na counter ganka . Lepiej zrobić po dobrej akcji na bocie we 3/4 niż samemu na 3 lvl'u pozdro .

07b0pe452q46_t.jpg

Pozdro dla wszystkich junglerów :*

Opublikowano

Jm tego samego zdania. A jezeli supp jest ogarniety to drake jest oswietlony i cie widac.. Wiadomo co sie z toba stanie jak cie widac przy drake na 3 lvl xD

mp5RmrI.gif

Opublikowano

Jm tego samego zdania. A jezeli supp jest ogarniety to drake jest oswietlony i cie widac.. Wiadomo co sie z toba stanie jak cie widac przy drake na 3 lvl xD

mp5RmrI.gif

Ja jeszcze kminiłem draka tak, że brałem Mastera na jungle i jak wbiłem 6lvl stawiałem tricketa z tył, przy samej ściance , następnie recall , TP do tego warda , ulti i Drake szybko schodził . A do tego ryzyko , że mnie zobaczą było mniejsze , ale to przeważnie są gry , gdy nastawiamy się pod late i kontrola objectiwów w early była na pierwszym planie .

07b0pe452q46_t.jpg

Opublikowano

Yi na jungle jest fajną postacią. Próbowałeś grac soraką na jungl? :D

Taaaak ! Leciałem pod hybrydę dla beki xD Z początku byłem 2/0/2 a później ... lepiej nie pytać :D

07b0pe452q46_t.jpg

• 2 tygodnie później...
  • 7 miesięcy temu...
  • 4 miesiące temu...
  • 4 tygodnie później...
Opublikowano

czy wy jak gracie to zabijacie na 3lvl smoka ? :D

wedlug mnie jest to niepotrzebne bo jest to bardzo ryzykownr a praktyccznie nie potrzebne

Opublikowano

Fiddlem jest jescze prościej ;) Poradnik dla tych co się nudzą w jg :D Chociaż jeśli jesteś przy draku a mid i bot jest pushnięty to czemu nie Rozwiązanie jest dobre a najczęstsze wardy w early to pink w 3bush na bocie i w krzakach na rzece więc ? Jest legit o ile macie świadomość że enemy jg jest na topie lub robi blue bo spushowana linia może go w każdej chwili zwabić xD

Opublikowano

a to nie jest latwiej wziazc shaco na 1lvl isc na drake i postawic jak najwiecej shaco pulapek ?

nie sprawdzone

Opublikowano

a to nie jest latwiej wziazc shaco na 1lvl isc na drake i postawic jak najwiecej shaco pulapek ?

nie sprawdzone

Pułapki nie mają czasami 1minuty wytrzymałości?

Więc tak czy siak i tak będzie malo ich ;x i jestes tez do tylu z lvlem nawet ;x

Malo oplacalne raczej :x

"Wracaj z tarczą, a nie na tarczy. "

"Nigdy nie kłóć się z idiotą... Najpierw sprowadzi Cię do swego poziomu, a potem wykończy doświadczeniem."

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...