Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Jaki Grind następny

ElortGhost

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam

Mam pytanko, co polecacie najpoerw kupić, podkreslam ze grind ma byc mily niemoze byc to mordega, oraz wole cos mobilnego z dobrym dzialem

Chi ri

t49 lt

S,Firefly

Jakby co bede mial przygotowane okolo 20/30 k free expa

30126291200233959386.png

"Nie znasz się to wypier*alaj" -Kubon 2k16

Axetiv0 - Jedyny Buk Jhina

Opublikowano

Japonce mordega, ale Xt dobry na randomki.

Nowe brytole sa ok, 8t fajny, mobilny, grind ok.

Jesli chodzi o amerykance - serdecznie pokecam. T37 to najlepszy lajt jakim gralem.

Opublikowano

Juri nie do końca mnie zrozumiałeś , te czolgi juz mam odblokowane i do.kupienia juz dawno bulldog, chi to, i sherman III wygrindowane

30126291200233959386.png

"Nie znasz się to wypier*alaj" -Kubon 2k16

Axetiv0 - Jedyny Buk Jhina

Opublikowano

haha oczywiście japonce mordega jak sie nie potrafi nimi grac... t-34-85 bardzo przyjemny czolg oraz type 58 i is-2. Jesli zalezy ci na Xt to linia do t57 heavy, rosyjskie medy oczywiscie i pershing.

graphic.png

Opublikowano

haha oczywiście japonce mordega jak sie nie potrafi nimi grac...

Pancerz papierowy,każdy strzał w te "klocki" to 95% szansy że zniszczyliśmy mu moduł lub zraniliśmy załoganta... To jest męczarnia.

To tak jak bym Ci powiedział kontuj T1 do E 100 a będzie rykoszet.

Top.

Jeśli chcesz grindować light to do t49 a td to do fv4005/2. S.Firefly to moim zdaniem prawie najlepsza 6 na twierdzę... Przynajmniej w moim klanie :)

Opublikowano

Japonce mordega, ale Xt dobry na randomki.

Nowe brytole sa ok, 8t fajny, mobilny, grind ok.

Jesli chodzi o amerykance - serdecznie pokecam. T37 to najlepszy lajt jakim gralem.

Jaka mordęga ? ^^

6t bardzo fajny, typowy mt 

7t najgorszy nie jest, działko na goldzie potrafi namieszać. 8 sec ładowania i 3x150. Mobilność nawet fajna, ale pancerz trochę lipny.

8t jeden z lepszym medów 8t, bardzo fajne działko, dobra mobilność, camo i wieża czasami coś dingie.

9t nie grałem, ale ma dosyć interesujące działko, pancerza brak, mobilność jest.

10t wymiata, dobry rof i dmp, z*******a wieża, dobra depresja, dobre camo i dobra mobilność. Lecz czasami dziwne kartofle potrafi walnąć. 

Ogl polecam dalej grindować do t57 i starać się zrobić brytola 8 ;)

UggNk9.gif

ExMod WoT SP  ExLider MMT exMentor

http://www.twitch.tv/jugensik

Opublikowano

Pancerz papierowy,każdy strzał w te "klocki" to 95% szansy że zniszczyliśmy mu moduł lub zraniliśmy załoganta... To jest męczarnia.

To tak jak bym Ci powiedział kontuj T1 do E 100 a będzie rykoszet.

No oczywiscie jak bedziesz jezdzil medem jak ht to bedzie meczarnia. Chcesz moge cie nauczyc nimi grac, przy 60 bitwie zdobylem odznake bieglosci, czesto jestem na topce wzgledem dmg. Nie mow wiec ze ta linia to mordega bo mi sie nia przyjemnie gra, wczoraj kupilem chi-ri i jest jeszcze lepszy.

graphic.png

Opublikowano

Jaka mordęga ? ^^

6t bardzo fajny, typowy mt 

7t najgorszy nie jest, działko na goldzie potrafi namieszać. 8 sec ładowania i 3x150. Mobilność nawet fajna, ale pancerz trochę lipny.

8t jeden z lepszym medów 8t, bardzo fajne działko, dobra mobilność, camo i wieża czasami coś dingie.

9t nie grałem, ale ma dosyć interesujące działko, pancerza brak, mobilność jest.

10t wymiata, dobry rof i dmp, z*******a wieża, dobra depresja, dobre camo i dobra mobilność. Lecz czasami dziwne kartofle potrafi walnąć. 

Ogl polecam dalej grindować do t57 i starać się zrobić brytola 8 ;)

4t słabiutki, ni działa, mobilność lepszą ma wiele medów, działko tragiczne moim zdaniem, zwykły frag dla mojego Hetzerka <3

5t mobilność dobra nie jest jak na ten pancerz, działko przeciętne, T-34 imo lepszy

6t gorszy imo od rudego, nic nie dingnie, działko do dobrych nie należy.

7t "na złocie". Na AP'kach ma tragiczną pene, 6t niektórych może nie przebić.

Ta linia zaczyna się od 8t. W sumie @kYRA. mógł robić tą linię, bo wymienił 9k golda na free expa ;_;

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...