Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Ibot I Loader

neeveer

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam mam pytanie,mianowicie

Mam nową wersje Ibota, i tak po nowym update edx loader nie działa bo mam Dc jak chce sie zalogowac ;/.

A na hardmodzie od rosire,zaznaczam patch seed i redirect IP zmieniam na 16000 i gdy chce się zalogowac

na konto to nic sie nie dzieje po prostu jest ten wodospad animacje są i nic.

Ktoś wie dlaczego? wczesniej bocilem na Ibocie

k2i73k.gif
Opublikowano

Witam mam pytanie,mianowicie

Mam nową wersje Ibota, i tak po nowym update edx loader nie działa bo mam Dc jak chce sie zalogowac ;/.

A na hardmodzie od rosire,zaznaczam patch seed i redirect IP zmieniam na 16000 i gdy chce się zalogowac

na konto to nic sie nie dzieje po prostu jest ten wodospad animacje są i nic.

Ktoś wie dlaczego? wczesniej bocilem na Ibocie

sprobuj uruchomic wszystko jako administrator. mi pomoglo, przed tem logowalo mnie, ale loader nie laczyl sie z ibotem, odpalilem jako admin, patchseed i redirect ip i wlasnie 4 boty lataja.

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

artur wstaw ss jak masz opcje pozaznaczane :)

Edit:

Przy takich ustawieniach to ja DC dostaje od razu ;/

Nie wiem czemu mi sie teraz tak dzieje ze wgl.zaden loader nie dziala nawet hard mod

k2i73k.gif
Opublikowano

Własnie teraz mi sie przyponialem ze robilem reinstall sterownikow karty graficznej,czy to moze miec cos wspolnego z tym.

Mozliwe ze mi sie net framework usunął ??

Edit:

Kurde no to ja nie wiem ale sprobuje tego net framework jeszcze raz zainstalowac

A moze byc jeszcze tak ze to dlatego ze pobralem nowego silka ze strony bo wczesniej Csro mialem?

A więce tak reinstal silkroad nie pomógl,reinstal net framework nie pomogl

czyli zostal format,format lekarstwem na wszysko :)

Ale sformatuje tylko 1 partycje i zobaczymy czy zadziała

k2i73k.gif
Opublikowano

@up

Bez NetFramework HardMod by Ci w ogóle nie poszedł, a z tego co czytam to chyba działa :P

99,9% problemów na tym forum wynika z głupoty użytkowników i ich bierności w chęci poszukania gotowego rozwiązania w internecie!

Zastanów się 100 razy zanim cokolwiek tutaj napiszesz!

Opublikowano

A więc tak probowalem juz wszystkiego az do dzisiejszego dnia i nic ;/ ale formata nie robilem bo szkoda mi bylo plikow.

dobra teraz tak jakby ktos mogl wzucic na hosting swojego bota z calym folderem spakowany to bym zobaczyl czy to nie z mojej winy

Problem rozwiązany temat close :)

k2i73k.gif

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...