Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Komputer stacjonarny, jaki?

ruku

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemacie, szukam komputera PC, dobrego do gier. Najbardziej interesują mnie oferty ze sklepów typu media expert, media markt, rtv euro agd, saturn itp. cena do 3500zł. interesuje mnie 8-12gb ram. znalazłem coś takiego, możecie mi powiedzieć czy jest on w miarę dobry?

http://www.euro.com.pl/komputery-stacjonarne-pc/dell-xps-8700-i7-4770-12gb-1tb-gtx645-w8.bhtml#opis

2009 - słyszysz mnie?

Opublikowano

nie, nie jest on dobry

mozesz zamowic ze sklepu internetowego typu morele czy esc? jak mieszkasz w wiekszym miescie to nawet mozesz odebrac z netpunktu jak zamawiasz z morele

nie kupisz w w/w sklepach nic ciekawego w dobrej cenie (zreszta nie kupisz nic wartego swoja cene)

­

Opublikowano

a co ciekawego znajdę na morele? niezbyt mnie interesuje zakup przez internet. biorę na raty 10x.

2009 - słyszysz mnie?

Opublikowano

zupełnie się na tym nie znam, dla mnie te wszystkie części to czarna magia. :> 

2009 - słyszysz mnie?

Opublikowano

zupełnie się na tym nie znam, dla mnie te wszystkie części to czarna magia. :> 

zobacz w supermarketach i takich komputery jedyne co maja to ładną obudowę a reszta podzespołów jest do dupy zazwyczaj chińska i tandetna 

np:w tym kompie co ty podałeś nie pograsz sobie w full hd na ultra w bf4 niedodajac tego ze tan komputer jest moze wart z 2000 zl w porywach do 2300

ale na tym kompie http://www.morele.net/inventory/info/Y2WXyw/pograsz sobie we wszystko  na ultra w ful hd nawet niesławne unity ci pójdzie .

Opublikowano

http://www.morele.net/inventory/info/CHlGra/

masz tu zestaw z mocna i5, dobrze juz fabrycznie karta z dobrym chlodzeniem ktora pozwala na wiecej, fajna plyte jakna taka cene (4 sloty na ram)

od zestawu wyzej rozni sie nieco mocniejsza karta i brakiem napedu na dysk (nie daje w swoich zestawach napedow, gdyz gry coraz czesciej sie sciaga niz instaluje z plyty, wiec bedziemy go bardzo rzadko korzystac), reszta ta sama

jak chcesz oszczedzic mozesz wybrac karte gigabyte (wersja G1, nie 4gb OC)

­

Opublikowano

No nic, dzięki wielkie za pomoc, myślę, że któryś z tych wybiorę, muszę się jeszcze zastanowić. Raty przy obu na 10 miesięcy nie wychodzą, aż tak wysoko przy wkładzie 400zł. Powiesz mi jeszcze ile średnio oczekuje się na złożenie tego wszystkiego? Raczej odebrałbym to w Katowicach osobiście

2009 - słyszysz mnie?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...