Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Czy hosting yfun jest dobry?

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Sprawdź naszą ofertę, nielimitowany RAM i sloty za 30zł miesięcznie :)
https://craftserve.pl/#pricing

Oficjalny profil Craftserve.pl

Nie załatwiamy spraw na PW - piszcie do supportu za pomocą formularza na naszej stronie.

Wszystkie nasze serwery można testować przez 24h za darmo, bez żadnych zobowiązań i kombinacji - wystarczy utworzyć serwer.

Opublikowano

~ Craftserv:

Z tego co wiem nie można zmieniać silniku na waszym panelu.

Czy to prawda że serwery się hibnerują ??

~ Moim zdaniem polecam MineServ.eu

~ Wiem i liczę się z tym że: Lecą hejty ! Bo CSRV to jest najlepszy hosting według "Specjalistów" minecraft (12 + );

TWORZĘ STRONY INTERNETOWE: PHP, HTML, CSS, JQUERY

SZABLONY PSD DO ZAKODOWANIA PISAĆ DO MNIE ! 

Cześć, napisałem coś chciałbyś się odwołać albo zacytować daj: @.eNdox

Opublikowano

@.eNdox Mineserv? Z testowałem i to i pukawkę mineserv wywaliło i się włączył po 10 minutach, a pukawka od razu zrobiła co do niej należy :)

@topic To jest slotex tak? Ja z hostingów to polecam crafthost, lvlup, i pukawkę.

Opublikowano

@Craftserve cubix... Gdybyś dopisał ze macie za drogo

@topic ogólnie polecam pukawke lub enderchest, ale znajdź ranking hostingow na forum

Opublikowano

Polecam pukawka.pl

Wcale tak drogi nie jest posiadam kod ktory daje -30% do zakupu i oplat serwera, wiec smialo pisz chetnie Ci za darmo pomoge ;-)

Opublikowano

Enderchest, Pukawka, Craftserve.

Wypromuje twój serwer minecraft na mclista :)

* 1000 diamentów w niecałe 24h,

* Twoj serwer znajdzie sie na 1 stronie,

* Po wiecej informacji zapraszam na PW,

¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤

Opublikowano

Witaj! Od razu chciałbym ci odradzić takie hostingi jak:
- Endergówno (enderchest) [procki lata '90 , maszyna wybuchająca]

- craftshit (crafthost) [przyklad easy*c.pl mega lagi , klepy 1-2 tps (300 fps z mojej strony)]
- megashithost (fiberhost) [Mega obciążenia maszyny przy 12 niewielkich pluginach. Maszyna 8 gb ram (ustawiona na 20 slotów) pełno lagów i spadki tps , support odpisujący po wygaśnięciu serwera]

A odrazu mógłbym polecić
- Craftserve (Najwięksi profesjonaliści, niska cena , dobra maszyna (może oprócz procka) dla hejtów mam 16 lat )
- Slotex.pl (niedługo nowy panel , dobra stawka sms , lepsze maszyny niż wyżej)

Opublikowano

Powiem to dla wszystkich użytkowników typowych Minecraft Specjalistów !

• Jesteś typowym Specjalistą Minecraft, to się nie udzielaj.

• Jeżeli myślisz, jak napiszesz że hosting x jest najlepszy to ci zniżkę dadzą. Ch**a, przedstawiciel bądź właściciel hostingu x nawet na ciebie nie spojrzy !

• Ogarniasz Minecrafta jesteś specjalistą no to musisz znać Notch'a !

TWORZĘ STRONY INTERNETOWE: PHP, HTML, CSS, JQUERY

SZABLONY PSD DO ZAKODOWANIA PISAĆ DO MNIE ! 

Cześć, napisałem coś chciałbyś się odwołać albo zacytować daj: @.eNdox

Opublikowano

Nie polecam Yfunu miałem tam serwer i co chwile mi praktycznie wywalało... Natomiast polecam craftserve

- Nie polecam mineserv za czasów gdy miałem tam serwer były tylko silniki testowe i musiałem co chwila robić reinstallki bo crashe były

- Enderchest - Były lagi i jakoś zbytnio nie spasował mi ten hosting

- Crafthost - Dobry hosting ale drogi w ciul

- Fiberhost - Totalna porażka właśnie stamtąd uciekam... Gracze dosłownie "wyją" że lagi są a w pakiecie jest nielimitowany ram... Poza tym przez 2 dni nie mogłem odpalić serwera bo się zawieszał a 4 dni temu nie mogłem wyłączyć serwera bo maszyna nie odpowiada...

- Pukawka - Nie polecam... to hosting który się wybił a administracja ma wszystkich gdzieś a raz mnie nooby wykiwały to było kiedy Bungee był za 1,23zł patrze do hostingu mam 2 dni na spłacenie to ok płacę i jest ok za 2 dni serwer nie działa idę go odpalić a serwera nie mam o.O chcę zapłacić a cena zmieniona na 8,50 i to 1,23 mi do skarbonki wróciło... Napisałem do nich a oni tylko coś pieprzyli że bungee wykorzystuje takie same zasoby co zwykły serwer...

Polecam: Craftserve gdyż mam tam server i nie ma problemów, dobre parametry za niską cenę :)

@vix0n proszę poprawione, śpieszyłem się i nie zdążyłem napisać

Opublikowano

@MineNexos Widzę hejt po całości.W takim razie co polecasz? Zagraniczne hostingi? Może VPS? Freeservers? Wszystkie hostingi przeleciałeś i nic... zero??

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...