Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Lagi na hlds

naruto446

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

witam , otoz mam taki problem . W szkole robie lana cs'a i jak stawiam serwer na hlds to są masakryczne lagi ping skacze nawet do 300 .Macie jakieś porady jak ten ping zmniejszyć ? Dodam ze Kompy mają windowsa 7

Opublikowano

Z jakiego HLDS korzystasz? 
Pobierasz go bezpośrednio ze strony Valve? 
Z ich subdomeny developer ? 

Mianowicie: 

https://developer.valvesoftware.com/wiki/Half-Life_Dedicated_Server

Z tego co wiem, bez tego się obejdzie zrobienie serwera CS'a jeśli wszystkie komputery są z sobą w jednej sieci. 
Natomiast jak najbardziej można to zrobić tak i poinstalować sobie masę pluginów.

yyj6bCh.png
"Żaden etyczny inżynier oprogramowania nie zgodzi się napisać procedury zniszczBagdad.
Jego poczucie etyki domaga się, aby napisał procedurę
zniszczMiasto, a Bagdad przekazał jako parametr"

~
Nathaniel Borenstein 

Opublikowano

Człowieku, HLDS jest w podstawowym folderze CS'a, ZAWSZE się instaluje. Żadnych dodatków nie trzeba, DS ma to do siebie że pingi wychodzące poza jednolitą sieć będą wielkie, czy to hamachi, czy bez, czy inny protokół. Nie unikniesz tego.

Jeśli odpowiadasz mi, bądź masz do mnie pytanie, oznacz mnie. Wtedy masz pewność, że Ci odpowiem.

7ltRHSP.png

Mentoruje w zarabianu przez internet: subsms, ppa, ppi, ppd, skracanie

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...