Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Kamermod a HS

chrn1

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam . Jestem uzytkownikiem kamermoda (PL) i mam pytanie co sprawilo ze hs zabnowal moja postac. Czy jest mozliwe ze to przez przeciaganie postaci 75 lvl na mape 90+? . Domyslam sie ze to jest powodem blokady , a jednak mam pytanie czy moge bezpiecznie grac , czy jutro sie nie okaze ze hs zbanuje mi inna postac . ( chce tylko odpowiedzi wiazacych sie z pytaniami z gory dzieki )

Chcialbym dodac ze to pierwsza postac na ktorej wystapil ten problem. A uzywalem kamera na wszystkich

Opublikowano

jeszcze jedno pytanie co zwraca uwage hs ? napewno peleryny , butki , oddawanie expa , nie odpychanie z konia ,auto poty , nie zwracaja jego uwagi.

Na co uwazac domyslam sie ze dostalem bana za to ze 75 lv wychodzilem przez staruszka z mapy 90 :P .

Opublikowano

Peleryny(mobber) na 100% zwraca uwagę bo nie jedna osoba dostała za niego już bana. :P

Także wait hack jest wykrywalny, speed hacka nie koniecznie wykryją, ale można go zobaczyć(GM na niewidce i sobie pograłeś).

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...