Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Dyskusja dot. P4Story

Senchi

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 51
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Niestety gram w Valo.

Może kiedyś zrobię nowe konto do pogramy w Derkach. 

Jakie lvl w tej gildii itp?

Macie jakiegoś ts/skype?

Jak tak to może nawet już zrobię sobie nowe, bo kumpel z klasy przestał gracz a samemu to lipa, a derki wszędzie gdzie można zabijają...

exKidMod 4Story | Redaktor 4Story

Lord Phoenix | The Phoenix | Falem

Opublikowano

Aktualnie kazdy expi nie mamy maxow teraz powstaje znowu nowa gildia polska Disney,ts jest i ogolnie fajnie sie gra wbijaj na derion wbijaj lvl i latamy razem na marduka :) i meczymy valorki :) moj nick Jafcio jak cos pisz list :) tutaj rzadko wchodze :)

Opublikowano

Niestety ale muszą oddać słuchawki na gwarancję, więc jak dostane skontaktuje się z tobą. Postać założę w weekend a nick dam ci na pw mpc. Pomęczymy Valorki, bo muszę się wyżyć co mi Derki robiły ;x Ogółem nazwa gildii taka średnia ale większego znaczenia nie ma. Miłej gry życzę :>

exKidMod 4Story | Redaktor 4Story

Lord Phoenix | The Phoenix | Falem

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

Nawet sporo ludzi. Moim zdaniem...

"To, że milczę, to nie znaczy, że nie mam nic do powiedzenia"

Opublikowano

Ile razy będzie to pytanie jeszcze zadawane? Mało masz postów na tym forum z wyjaśnieniem gdzie i jak farmić? Normalnie ręce opadają...

Opublikowano

Dobra mam dla Ciebie specjalnie super dokładną odpowiedź na twoje pytanie: Po prostu graj i goldy same przyjdą, a jak będziesz stać w markut czy w keter to **** zobaczysz, a nie goldy!

Opublikowano

No jeszcze z 10 razy

I była tylko odpowiedz, że robić postacie do 40lvl i tyle...

Bo to jest najbardziej optymalne... Mozesz robic tez marduka, innych sposobow tak dochodowych nie ma!  30 kont do 40 lvla (jakies 30 godzin) i masz full eq. 

Opublikowano

Bo to jest najbardziej optymalne... Mozesz robic tez marduka, innych sposobow tak dochodowych nie ma!  30 kont do 40 lvla (jakies 30 godzin) i masz full eq. 

Sprawdzona w 100% dzialajaca metoda .

Fakt ze stracilismy przez 4Story polowe zycia ale coz oplacalo sie ;)

" Nie ma rzeczy niemożliwych, są tylko te z których za szybko rezygnujemy "

Opublikowano

Z tym zapierdzielaniem ciągłym , robieniem kont do 40 lvla jest uciążliwe ale chyba innego sposobu nie ma :x . 

Chociaż sam tego nie robiłem i dlatego moze nie mam eq 24 tylko po 22 :D 

Co do gildii na derionie to liczę że kiedyś powstanie taka Polska gildia która dorówna niektórym wspaniałym czasom SamiSwoi ;) 

Chociaż na valorianie chyba też nie ma żadnej polskiej :v

• 2 miesiące temu...
Opublikowano

Gdy chce się zalogować wyskakuje mi taki komunikat: The Connection The The Server Has Been Lost Due To A Network Error. Wie ktoś czym może być to spowodowane? Wczoraj jeszcze wszystko dobrze działało.

Opublikowano

Gdy chce się zalogować wyskakuje mi taki komunikat: The Connection The The Server Has Been Lost Due To A Network Error. Wie ktoś czym może być to spowodowane? Wczoraj jeszcze wszystko dobrze działało.

A wchodzisz przez launcher i klikasz "connect"  ? 

Opublikowano

Tak, wczoraj działało a dzisiaj znowu to samo wyskakuje, gdy chce się zalogować.

Wiec tak jezeli uruchamiasz launcher i odpalasz gre to oznacza ze Serwer jest Online .

Wydaje mi sie ze twoj problem wynika z tego ze masz poprostu za slaby internet i przy logowaniu zrywa ci sie polaczenie z serwerem.

Oczywiscie moge sie mylic ;)

" Nie ma rzeczy niemożliwych, są tylko te z których za szybko rezygnujemy "

Opublikowano

Witam.

Wczoraj pobrałem klienta p4story lecz, nieznany mi błąd skutecznie uniemożliwia mi grę na tym serwerze, dokładny opis błędu poniżej.

Gra po kilku sekundach wyłącza się nie pozostawiając po sobie żadnego komunikatu o błędzie, raportu o crashu, o zbyt niskiej wartości pamięci wirtualnej.

Gram na:

Windows 8.1

Intel Atom 3735F

Intel HD Graphics

2 GB RAM

Co zrobiłem do tej pory:

-Przeinstalowałem grę

-Przeinstalowałem Visual C++ i Frameworka

-Przeinstalowałem wszystkie dostępne na mojego laptopa sterowniki

-Zwiększyłem dostępny plik stronicowania z dysku

-Zdenerwowałem się niezmiernie, uderzając pięścią w stół, lecz też nie pomogło

Bardzo proszę o pomoc w znalezieniu błędu.

Pozdrawiam i życzę miłej nocy.

-Instalowałem 4 story na dwóch różnych dyskach

Opublikowano

zmien opcjejakies np show only my compain zapisz nastepnie zamknij gre przez esc -> quit i poczekaj az gra sie wylaczy nastepnie wejdz jak problem nadal n=bd sie pojawial to ne wiem co mozesz zrobic

• 5 miesięcy temu...
Opublikowano

Czy w grze są jakieś gildie z PLa? Typu sanctum, SCORN, Prophecy, Heroes, itp, itd. założone przez autentycznych ich założycieli? Jeżeli tak to na derion czy valo? Gdzie jest więcej Polaków? I może jest tu jakiś mój stary znajomy, z tej strony AreTheyHaedShot ( heheszek, pamiętam  jak ludzie się dosrywali do mnie, że nie potrafię angielskiego przez ten nick ;).

• 5 miesięcy temu...
Opublikowano

Cześć, pytanie do ludzi aktualnie grywających w p4story i znających sytuację na serwerze:

Czy obecnie jest szansa na kawał dobrego pvp na wojnach itd? 

Jak wygląda aktualnie sytuacja między frakcjami oraz mniej więcej frekwencja na wojnach?

• 4 tygodnie później...
Opublikowano

A ja mam pytanie bo dawno nie grałem a skończyłem na 121lvl i nie wiem co dalej. Gdzie na tym lvl lepiej Expic td czy pieki

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...