Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Jak tam u Darkorbit ?

aresorek

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Firma BP dba o to żeby było ok więc jest super :) nie ma juz lagów i cheatearów, i botów też nie ma :) nawet bugów żadnych :) tylko grać i kupować urkę :D

cupakgame.jpg

Opublikowano

Czyli jak widzę Pay to win. To ja mówie dziękuje do widzenia. Proszę o zamknięcie.

Zawsze możesz Bot to win jak nie chcesz pay o.O

cupakgame.jpg

Opublikowano

Bez urazy lecz nie macie racji, mam konto od 3 lat jedno i to samo gram jak mam wolny czas, na tydzień wyjdzie mi z 5h grania. Nie mogę napisać że mam konto na full zrobione lecz jest juz 10 havo 4 herki i kilka lf4 10 dronów zrobionych na 16, jedyne na co  wydałem kase to premium na 6 miesięcy w tedy gdy nazbierałem dosyć sporo energii i robiłem wrotka (premium do kamyka). Ale wy nadal będziecie pier***** że bez kasy sie do niczego nie dojdzie. Owszem denerwujące że ktoś kto ma kase zrobi taki statek co ja w 3 lata on w miesiąc lecz to TYLKO GRA :). Pozdrawiam

😅

Opublikowano

@Rectual masz racje, ale przyznam się...nie chce mi się tyle grać by mieć te havoki i te inne. Mam już starą full elite na amerykański serwerze ale tam jest bardzo mało ludzi (bo kiedy u nas jest dzień to u nich jest noc) i nie ma za bardzo co robić i z kim

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...