Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Opłaca się zacząć?

kamilonus13

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemka, od jakiegoś czasu obserwuje to forum i widzę, że Tibia tutaj wciąż żyję, lecz nie można tego porównać do forum o lolu, czy metinie. Otóż to, mam do was pytanko, a właściwie kilka pytań:

Opłaca się zacząć grać od początku na Realu?

-Nie grałem około roku, dużo się przez ten czas zmieniło dla niekorzyści graczy facc?

-Jeśli tak, to świat pvp/non pvp i na jakim jest najwięcej Polaków?

-Zastanawiam się, czy najlepszą profesją na początek będzie knight, czy też może paladyn, co poradzicie?

-Działa skillowanie na monkach, ew gracz i gracz? Chciałbym postawić sobie MC.

-Mam zamiar grać na bocie, nie mam tyle czasu aby siedzieć po 8h przed kompem, a wiadomo iż siedzenie przez dłuższy czas na tych samych potworach się po prostu nudzi, a bot może to robić za nas.

-Jest dużo banów za boty postawione na noc?

-I ostatnie pytanko, jeśli chodzi o postawienie kilku botów na noc. Kilku knightów z 8 lvl'em na początku powinno mnie wzbogacić na początku? Np. na trollach w ab, czy też Thais.

Opublikowano

Jeśli umiejętnie stawiasz bota to nie dostaniesz bana, postaw 2-3 knighty na start na swampy czy coś żeby Ci już gpki zbierał i skillowaly, codziennie przesyłaj gp żeby zmniejszyć waste przy banie.

Dla mnie nie ma sensu już grac, pvp zostało tak popsute ze trudno jest kogoś zpkowac chyba że grasz dla samego expienia.

Ja polecam Ci zrobić magiczna profke przy takich 3 knightach powinieneś mieć golda pod dostatkiem a jeśli nie chcesz kupować na start pacc to paladyna.

Opublikowano

Siemka, od jakiegoś czasu obserwuje to forum i widzę, że Tibia tutaj wciąż żyję, lecz nie można tego porównać do forum o lolu, czy metinie. Otóż to, mam do was pytanko, a właściwie kilka pytań:

Opłaca się zacząć grać od początku na Realu?

-Nie grałem około roku, dużo się przez ten czas zmieniło dla niekorzyści graczy facc?

-Jeśli tak, to świat pvp/non pvp i na jakim jest najwięcej Polaków?

-Zastanawiam się, czy najlepszą profesją na początek będzie knight, czy też może paladyn, co poradzicie?

-Działa skillowanie na monkach, ew gracz i gracz? Chciałbym postawić sobie MC.

-Mam zamiar grać na bocie, nie mam tyle czasu aby siedzieć po 8h przed kompem, a wiadomo iż siedzenie przez dłuższy czas na tych samych potworach się po prostu nudzi, a bot może to robić za nas.

-Jest dużo banów za boty postawione na noc?

-I ostatnie pytanko, jeśli chodzi o postawienie kilku botów na noc. Kilku knightów z 8 lvl'em na początku powinno mnie wzbogacić na początku? Np. na trollach w ab, czy też Thais.

1.PACC zawsze miało łatwiej.

2.Antica

3.Paladyn

4.Tylko na PVP

5.Wut? Co to za pytanie?

6.Zależy od bota i umiejętności stawiania + randomowych wpt.

7.Swampy ;).

8LTfBGw.jpg

Opublikowano

1.PACC zawsze miało łatwiej.

2.Antica

3.Paladyn

4.Tylko na PVP

5.Działa ale jedna osoba musi nabić skulla.

6. Dużo banują, nie opłaca się bocić, lepiej na pacc wybić premium staminke, 2h gry to nie jest dużo.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...