Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Komputer do 4500zł + monitor do 500zł

sutv

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siema, zaproponował mi by ktoś komputer do ceny podanej w tytule? I poradzilibyście jakiś monitor?

Komputer wolałbym od razu zmontowany (umiem złożyć, ale tego bym się bał ,że coś źle zrobię i kasa się pójdzie ...)

Dlatego proszę was o:

1. Komputer do 4500zł składany z montażem przez tamtą fimę lub gotowiec.

2. Jakiś monitor do 500zł, bo myślę ,że jakiś dobry to mi nie potrzebny.

Opublikowano

@Michoł3 poważnie czy dla jaj?

http://www.morele.net/inventory/info/DLSZRk/- Aktualnie grubo ponad 5000zł ale kiedy dolar powróci do ceny np sprzed tygodnia to będzie ok planowanej sumy.

Dostajesz tutaj najmocniejszego, odblokowanego i5 z wydajnym chłodzeniem i półpasywną kartą graficzną. Są także szybkie RAMy i kompletnie wyposażona płyta główna na Z97. SSD na system i ważniejsze aplikacje i dysk 1TB jako magazyn. Nie zabrakło też semi-modularnego zasilacza o wysokiej kulturze pracy i świetnie wykonanej obudowy o stonowanym wyglądzie.

Monitor to zwyczajny lecz o dobrym obrazie LG o przekątnej 23".

Jeśli nie widzi Ci się czekanie to oszczędzić można np. wybierając zwykły RAM (Curcial Balistix 8GB) i mniejszy, 21,5" monitor tego samego modelu. Reszty lepiej nie tykać ;)

Kod na darmowy montaż: W3FHN58JFW

CPU Intel Core i7 3770K GPU SLI EVGA GTX 780 ACX SC RAM 4x4GB Corsair Dominator Platinum 16GB MOBO Asus Sabertooth Z77 COOLER CPU NZXT Kraken X60 @ Akasa Apache 140mm x2 SSD Plextor M5S 128GB + Curcial M550 128GB HDD WD Green 2x2TB PSU Seasonic Platinum 860W CASE NZXT H630

Kopsnij PLUSIKA :)

Opublikowano

@Michoł3 poważnie czy dla jaj?

http://www.morele.net/inventory/info/DLSZRk/- Aktualnie grubo ponad 5000zł ale kiedy dolar powróci do ceny np sprzed tygodnia to będzie ok planowanej sumy.

Dostajesz tutaj najmocniejszego, odblokowanego i5 z wydajnym chłodzeniem i półpasywną kartą graficzną. Są także szybkie RAMy i kompletnie wyposażona płyta główna na Z97. SSD na system i ważniejsze aplikacje i dysk 1TB jako magazyn. Nie zabrakło też semi-modularnego zasilacza o wysokiej kulturze pracy i świetnie wykonanej obudowy o stonowanym wyglądzie.

Monitor to zwyczajny lecz o dobrym obrazie LG o przekątnej 23".

Jeśli nie widzi Ci się czekanie to oszczędzić można np. wybierając zwykły RAM (Curcial Balistix 8GB) i mniejszy, 21,5" monitor tego samego modelu. Reszty lepiej nie tykać ;)

Kod na darmowy montaż: W3FHN58JFW

Co nie pasuje? poważnie. nie ma sensu dla 0,5 ghz płacić 200zł i kolejne 100zł na z97 i kolejne 80zł na szybsze ramy i kolejne 200zł na chłodzenie 

Maksymalnie 5 linii w sygnie.

Opublikowano

Co nie pasuje? poważnie. nie ma sensu dla 0,5 ghz płacić 200zł i kolejne 100zł na z97 i kolejne 80zł na szybsze ramy i kolejne 200zł na chłodzenie 

lepiej do zasilacza masz racje xDD

Opublikowano

Ja tutaj mam dodatkowe chłodzienie? Czy to do cpu po prostu się zalicza? Bo nwm czy dokupic czy nie.

Uczeń
Opublikowano

Ja tutaj mam dodatkowe chłodzienie? Czy to do cpu po prostu się zalicza? Bo nwm czy dokupic czy nie.

masz dodatkowe, bo ten zestaw jest pod OC wiec zostaw

Uczeń
Opublikowano

Zależy :/ Czyli dokupić ten 2 montaż?

Bedziesz podkręcał procesor?

Jak nie to wywal chlodzenie, procesor na i5 4590 (bez K) i plyte na msi b85m-g43

Uczeń
Opublikowano

Bede podkrecał

no to zostaw tak jak jest i daj montaz z dodatkowym chlodzeniem + wpisz kod i bedziesz mial za 1zł.

tylko wyrzuc to co juz jest bo tam masz bez chlodzenia

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...