Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Życie w Polsce to parodia.

`Penero

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, zastanawiam się czy doczekam lepszej Polski.

Życie w naszym kochanym kraju to ciągła męczarnia.

Pracuję całe życie ~do 65 lat później dostaje nędzne pieniądze z emerytury które starczają tylko na bieżąco.

Co to za życie z którego nie mam zadnych korzyści..? nawet jak mam fajną dupcie i codziennie ją pukam to co z tego?

Każdy człowiek chciałby zwiedzać świat ale nie każdy ma za co, a ten co ma za co się nie podzieli :)

Gdybym miał całkowitą władze nad Polską to uwiezcie że byście żyli jak w raju :)

Minimalne zarobki w Polskim rządzie to 10k PLN/m-c pomnóż to przez stado baranów.. wychodzi?? w chuy

Gdyby tak zmniejszyć zarobki każdego polityka o połowę możnaby było wyciągnąć połowę Polaków z biedy.

Obecni politycy (nie wszyscy) to skur***yny i skur***le :)

Jakim trzeba być idiotic żeby zgodzić się na to aby Niemcy swoje odpady (śmieci) przywozili do Polski? :D

To że płacą jakąś tam marną kase to nie znaczy że mamy przyjmować śmieci szwabów...

Patrzę na tą Polse patrzę i stwierdzam fakt że śmierć naszych rodaków poszła na marne..

Oni nie o taką Polsce walczyli.

Polacy to serio takie "bezmózgi" ?

Nie mają żadnego pomysłu na wyprowadzenie Polski z tego gowna w którym tkwi teraz.

mógłbym tutaj jeszcze hejtować tych leszczy godzinami ale mama każe mi już iść spać :)

...TO BE CONTINUE JUTRO...

EDEN 2q1dnaw.pngHAZARD

Opublikowano

Zawsze możesz stąd w*********c, nikt Cie nie trzymać. Jak sie jest nudnym internetowym trollem i nie ma pomysłu na życie to się narzeka. 

Opublikowano

możesz żyć jak król, tylko musisz na to zapracować. Wszystko zależy tylko i wyłącznie od Ciebie.

Zamykam to, bo nie chce mi się czytać takich rzeczy a tym bardziej komentarzy do tego.

394591421101183179764.jpeg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...