Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Cheaterzy wysokie rangi

AsunaChan

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Lel, co wy ludzie pierdolicie. Przecież mówi o cheaterach. A jak dochodzą? Po prostu grają. Jakbym miał aima to też wbiłbym globala w dwa dni.

graphic.pnggraphic.png

Opublikowano

Lel, co wy ludzie pierdolicie. Przecież mówi o cheaterach. A jak dochodzą? Po prostu grają. Jakbym miał aima to też wbiłbym globala w dwa dni.

Nie, gdybyś miał aima to dostawałbyś overwatcha na następny dzień. Nie pozdrawiam.

Jak wbijają te wysokie rangi? Proste - overwatch bypass i wbijają taką rangę lub grają z jakimiś global elitkami premade.

Opublikowano

Nie, gdybyś miał aima to dostawałbyś overwatcha na następny dzień. Nie pozdrawiam.

Jak wbijają te wysokie rangi? Proste - overwatch bypass i wbijają taką rangę lub grają z jakimiś global elitkami premade.

Hmm... Czym jest overwatch bypass?

graphic.pnggraphic.png

Opublikowano

jak oni to robią że tam dochodzą np pasza mial takiego w global elite i napierdalal heady wszystkim

Cheaty legit / full legit .

Niski fov + smooth daje taką możliwość tylko granie na cheatach wymaga mózgu ;)

Ex Lider Counter-Strike

Opublikowano

ale jak napierdala team jednym strzałem i 5 headów i na steamie pashy reportuja ile wlezie i dalej gra

Lel, przecież wiadomo, że w 1s bana nie dostanie. To wymaga czasu.

graphic.pnggraphic.png

Opublikowano

Ostatnio szczerze pełno takich cheatów. Wczoraj jak oglądałem stream Izaka, to też taki się trafił. 10h w steamie, a strzelał z auto-campy headshot za headshot'em i wiedział gdzie każdy jest. Odpowiedź jest prosta: Nowe cheaty, boostowanie i wkurwianie.

yiWCsl1.png
Opublikowano

Hmm dołożę swoje 3 grosze, moja przygoda z csem zaczela sie od poczatkow 1.5, 1.5 to raczej turnieje, random ffa servery i tak dalej, na 1.6 pierwsze "gamingi" i większa zajawka, jakies lany czy inne gowno, zajs na csgo powstał matchmaker i rangi - to by było naprawdę okej gdyby nie cheaterzy, w 1.5 czy w 1.6 nie było aż tyle "oszustów" ponieważ każdy grał "4fun", nie było wiekszego celu od "trenowania" aima [nie mylić z aimbotem] czy też refleksu - <--- całą rozgrywkę w csgo niszczy system rangingu, wprowadzając "rangi" gracze rywalizują o pozycje, czy to pochwalenia sie przed kolegami, czy ogólnie, jak wiadomo jest to raczej zaczerpnięte z Starcrafta [liga legend też tak działa ale sc był pierwszy] Rangi spoko pomysł ale nie na obecnej platformie i silniku gry - co mam na mysli ? a no to, ze za latwo stworzyc niewykrywalne wh do tej gierki

kończąc swoją chaotyczną wypowiedz przechodzę do puenty na CSGO jest tyle cheaterów ponieważ jest rywalizacja o rangę

w 1.6 nie było nawet 5% tylu cheaterów co w csgo

Btw "wallhacker" to zwykle osoba która przegrywa każdą "wymianę" 1v1 ale dalej wie wszystko najlepiej.

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

Tego dziadostwa z triggerami/wh/aimem jest pełno... jestem w suprime i co mecz jest jakiś cziter, już mam k***a dość naprawdę... Valve ma to w chuju bo kasa leci za nowe konta...

Pfff, 90% tych cheaterów to po prostu lepsi gracze.

graphic.pnggraphic.png

Opublikowano

Cheaterów banuje się falami , więc to nie jest tak , że włączysz sobie cheata , jeden mecz i masz bana , tylko oni banują wszystkich ( kórych znajdą ) na raz , z tego co wiem to są różne odstępy czasu , tydzień , dwa , czasem pół. 

Opublikowano

Są też rage cheaty (100% hs)

W jaki sposób?

Większość tych "bypassów" (Co się nimi boosterzy chwalą) to jest kupienie dużej ilości kont, i granie na każdym koncie raz dziennie, w taki sposób unika się overwatcha.

Mój bypass działa na zasadzie zmiany IP+hdwid+cpuid podczas gry, oraz wyrzuceniem na przedostatniej rundzie z gry, zmiany sid na fake, co skutkuje oczywiście wyrzuceniem z meczu, ale zdąży się grać mecz do końca, raporty z tego meczu się przez to restartują.

Takie coś napisane dosyć prosto, a skuteczność 100% (gram już w csgo na cheatach ze 3miesiące, (w tym często na rage cheatach) i nie mam overwatcha)

55555

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...